YouTube Application: Live streaming βίντεο για όλους!
Επιτέλους!

YouTube

Γεγονός θα είναι σε λίγο καιρό το live streaming βίντεο για όλους τους χρήστες, από την εφαρμογή YouTube σε smartphone & tablet.

Ειδικότερα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής thumbnail για το live streaming video που θα καταγράφουν/ανεβάζουν στην πλατφόρμα και φυσικά θα μπορούν να κάνουν chat σε πραγματικό χρόνο με τους οι χρήστες που θα παρακολουθούν το stream τους.

Επειδή η νέα λειτουργία είναι εγγενώς χτισμένη μέσα στην πλατφόρμα του YouTube, τα mobile live streaming videos θα διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια στα videos του YouTube: Εμφάνιση στις λίστες αναζήτησης καθώς και στα προτεινόμενα/σχετικά videos, Προσθήκη σε playlists αλλά και δυνατότητα προστασίας ιδιωτικότητας με επίπεδα πρόσβασης.

Κάλιο αργά παρά ποτέ για το YouTube.app καθώς τόσο το Twitter με το Periscope αλλά κυρίως το Facebook με τα Live videos έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στη συνείδηση του κοινού, σε μία κατηγορία περιεχομένου όπου πριν από λίγα χρόνια το YouTube έπαιζε δίχως αντίπαλο.

Με πληροφορίες από techgear.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;