Γιατί επιλέγω το ΤΕΙ Αθήνας για τις σπουδές μου
Απευθύνεται σε όσους κάνουν συμπλήρωση μηχανογραφικού!

ΤΕΙ Αθήνας

Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους πρέπει ένας νέος να επιλέξει για τις σπουδές του το ΤΕΙ Αθήνας.

Το ΤΕΙ Αθήνας, το τρίτο μεγαλύτερο ΑΕΙ της χώρας σε αριθμό φοιτητών, έχει αξιολογηθεί διεθνώς μετ’ επαίνων από την ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

Είναι μέλος έγκυρων διεθνών πανεπιστημιακών οργανισμών, όπως η Διεθνής Ένωση Πανεπιστημίων (IAU), ο Ακαδημαϊκός Αντίκτυπος των Ηνωμένων Εθνών (UNAI) και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (EURASHE)

Η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, ανταποκρίνεται σε διεθνή πρότυπα και αντίστοιχα αναγνωρίζεται διεθνώς. Ο πρώτος κύκλος σπουδών είναι 4ετής και οδηγεί στο πτυχίο (240 ECTS/ευρωπαϊκό σύστημα μεταφοράς και συσσώρευσης ακαδημαϊκών μονάδων), ενώ ο δεύτερος κύκλος οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα/μάστερ (120 ECTS).

Οι απόφοιτοί του απορροφώνται άμεσα από την αγορά εργασίας, γιατί οι σπουδές είναι προσανατολισμένες στις αιχμές των εφαρμοσμένων επιστημών, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Αποτελεί την πρώτη επιλογή των φοιτητών του για πολλά Τμήματα κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Διαθέτει ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών – τεχνολογικών ειδικοτήτων, μέσω των 5 Σχολών του, των 27 διαφορετικών Τμημάτων και των 5 ειδικών Κατευθύνσεων. Έτσι, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να επιλέξει αυτό που πραγματικά του ταιριάζει και με επιτυχία να (ανταποκριθεί) ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των σπουδών του.

Διαθέτει υψηλών προδιαγραφών προσωπικό εκπαίδευσης και διοίκησης, έχει άριστες κτηριακές εγκαταστάσεις και υποδομές υποστήριξης με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και εύκολη πρόσβαση.

Προωθεί τη διεθνή κινητικότητα φοιτητών μέσω του Erasmus+.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;