Έρευνα: Έτσι είναι ο άντρας που ελκύει τις περισσότερες γυναίκες!
Πώς είναι εμφανισιακά οι άντρες που ελκύουν τις περισσότερες γυναίκες;

Christian-Bale-1

Οι λόγοι που μπορεί ένας άντρας να αρέσει σε μια γυναίκα είναι προφανώς υποκειμενικοί. Ωστόσο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που τείνουν να αρέσουν στην πλειονότητα των γυναικών.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα οι περισσότερες γυναίκες λένε ότι θέλουν ο άντρας να έχει χιούμορ, καλούς τρόπους και να ξέρει να τις φλερτάρει έξυπνα.

Εμείς ωστόσο αναδημοσιεύουμε μια έρευνα του UCLA που έψαξε ποια εμφανισιακά χαρακτηριστικά αρέσουν στις γυναίκες.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την έρευνα οι γυναίκες προτιμούν τους πιο μυώδεις άντρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πιο γυμνασμένοι, αλλά σίγουρα να μην είναι υπερβολικά αδύνατοι. Ένα τέτοιο ερμηνεύεται ασυνείδητα ως δείκτης μεγαλύτερων πιθανοτήτων αναπαραγωγής. Εδώ, να σημειώσουμε ότι κάτι τέτοιο ισχύει αντίστοιχα και για τους άντρες. Συνήθως προτιμούν γυναίκες με περισσότερα κιλά καθώς ασυνείδητα πιστεύουν ότι είναι πιο γόνιμες. Τα ένστικτα παιδιά, τι να κάνουμε…

Τώρ, όσον αφορά μια άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία, οι ελαφρώς αξύριστοι άντρες θεωρούνται πιο ελκυστικοί από τις γυναίκες.Σημασία έχουν όμως και τα ρούχα. Μελέτη του 2010 έδειξε ότι οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από εκείνους που φορούν κόκκινο.

Κι αν αυτά είναι στοιχεία που μπορεί να αλλάξει κάποιος, υπάρχουν και εκείνα στα οποία δεν μπορεί να παρέμβει.

Έρευνα του πανεπιστημίου στο Νέο Μεξικό έδειξε ότι οι γυναίκες συγκινούνται από τους άνδρες που έχουν συμμετρικά χαρακτηριστικά, αλλά και έντονο σαγόνι, γιατί θεωρείται πιο αρρενωπός.

Τέλος, το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ κατέληξε με μελέτη του ότι οι ψηλοί άνδρες έχουν μεγαλύτερη επιτυχία με τις γυναίκες και έρευνα του Πανεπιστημίου του Αμπερντίν έδειξε ότι το ασθενές φύλο προτιμά εκείνους που έχουν πιο μπάσα φωνή, γιατί θεωρείται ότι μένουν αξέχαστοι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;