UEFA Euro 2016 Pro Evolution Soccer: Review
Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το Euro 2016 Pro Evolution Soccer

Το Pro Evolution Soccer 2016 αποτελεί γνωστή ποσότητα.

To διαβάσαμε στο enternity.gr μας άρεσε και αναδημοσιεύουμε!

Κλείνει πλέον οκτάμηνο στην αγορά και, ειδικότερα στα πάτρια εδάφη, συνεχίζει και σημειώνει ακόμα πωλήσεις άξιες των βελτιώσεων και της γενικής ποιότητας που το χαρακτηρίζει ως τίτλο. Για αυτόν το λόγο κρίνουμε σκόπιμο να ξεκαθαρίσουμε ότι το κείμενο που θα διαβάσετε στέκεται μόνο στο επιπλέον περιεχόμενο που μας δίνει η Konami μέσω του δωρεάν DLC, UEFA Euro 2016, και όχι στην καθόλα αναγνωρισμένη ποιότητα του παιχνιδιού ως απεικόνιση του δημοφιλέστερου αθλήματος στον πλανήτη. Αποσαφηνίζοντας τα βασικά, το έξτρα περιεχόμενο του UEFA Euro 2016 θα το πάρετε ούτως ή άλλως αν είστε κάτοχοι του βασικού τίτλου. Σε περίπτωση δε που τόσο καιρό, και για οποιονδήποτε λόγο, καθυστερούσατε την απόκτηση της τελευταίας έκδοσης, τώρα έχετε την επιλογή να προβείτε στην αγορά του UEFA Euro 2016 Pro Evolution Soccer. Τουλάχιστον για τα PlayStation 3 και PlayStation 4, όπου και κυκλοφορεί η εν λόγω έκδοση, η οποία περιλαμβάνει όλο το αρχικό περιεχόμενο που διατέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τι φέρνει όμως το περιβόητο expansion; Δυστυχώς, όχι όσα θα περιμέναμε. Το εορταστικό άρωμα του επερχόμενου Euro είναι διάχυτο ακόμα και στο νέο εισαγωγικό video, όμως μόλις 15 ομάδες απεικονίζονται ψηφιακά όπως θα εμφανιστούν και στα γήπεδα της Γαλλίας τον Ιούνιο. Οι υπόλοιπες 9 “πάσχουν” από τα γνωστά προβλήματα ελλιπούς licensing που τόσο καιρό παιδεύουν την ιαπωνική εταιρία. Εννοείται πως η παρουσία του edit mode δύναται να διορθώσει την κατάσταση, η ύπαρξή του όμως δεν αναιρεί την (μερική) αποτυχία της Konami να παραδώσει το περιεχόμενο που οφείλει, σε έναν τίτλο που θα είναι η μοναδική επίσημη κυκλοφορία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Δεν μπορούμε βέβαια να μην αναφερθούμε και στα βελτιωμένα πρόσωπα των παικτών που συμπεριλαμβάνονται στις 15 licenced ομάδες, οι οποίοι παίκτες, με τις ευλογίες της FOX Engine, ελάχιστα διαφέρουν πλέον από τους πραγματικούς εαυτούς τους (σ.α.: όπως στο ότι δουλεύουν τζάμπα για παράδειγμα).

Το εορταστικό άρωμα του επερχόμενου Euro είναι διάχυτο ακόμα και στο νέο εισαγωγικό video, όμως μόλις 15 ομάδες απεικονίζονται ψηφιακά όπως θα εμφανιστούν και στα γήπεδα της Γαλλίας τον Ιούνιο.

Το πρόβλημα των αδειών όμως επιστρέφει και όσον αφορά στο θέμα των σταδίων, αφού μόλις ένα από τα δέκα συνολικά που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες κατάφερε να δώσει το “παρών”. Τουλάχιστον το Stade De France έχει αποδοθεί όμορφα, ενώ οι αγώνες που φιλοξενούνται σε αυτό στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχουν πολύ ικανοποιητική ατμόσφαιρα, διαφοροποιώντας το ουσιωδώς από τα υπόλοιπα. Τα νέα σχέδια στις μπάλες και οι διαφημιστικές πινακίδες που κοσμούν τον περίγυρο του σταδίου, μόνο θετικές προσθήκες μπορούν να χαρακτηριστούν, βάζοντας και αυτές το δικό τους λιθαράκι στην αίσθηση ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει αυτήν τη φορά και ότι δεν αγωνιζόμαστε σε ένα ακόμα custom cup mode, σε ένα ακόμα Pro Evolution Soccer.

Κατά τα άλλα, ευτυχώς, η Konami έχει αποφύγει τις…τρίπλες στο gameplay που είχαμε δει στο αντίπαλο δέος, FIFA. Εκεί, επετειακές εκδόσεις διέφεραν ελαφρώς ως προς το χειρισμό τους, κάτι που άλλοτε ήταν καλό, άλλοτε κακό, σίγουρα όμως δεν ήταν το ίδιο. Εδώ δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφοροποίηση σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση που (μάλλον) γνωρίζετε, με τα θετικά της και τα αρνητικά της. Η ευστοχία των κοντινών σουτ συνεχίζει να εκνευρίζει, όμοια με τη δυσκινησία των αμυνόμενων, ενώ το μοντέλο φυσικής παικτών και μπάλας παραμένει σε αίσθηση ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε αυτόν τον τομέα.

Η γεύση που μας αφήνει τελικά το UEFA Euro 2016 Pro Evolution Soccer είναι γλυκόπικρη. Από τη μια, έχουμε το γνωστό τίτλο, απαράλλαχτο, που σημείωσε και σημειώνει ακόμα επιτυχία λόγω των βελτιώσεων που έφερε. Από την άλλη, δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε την έλλειψη επισήμων ομάδων, παικτών και σταδίων σε έναν τίτλο που αποτελεί την επίσημη κυκλοφορία του επερχόμενου Euro. Αυτό που ξεχωρίζει και σώζει, εν τέλει, την παρτίδα, είναι η δωρεάν διάθεσή του σε όλους τους παίκτες που έχουν στην κατοχή τους το αρχικό παιχνίδι. Αδιαμφισβήτητη μαγκιά της Konami. Μακάρι αυτή η κίνηση να κατέληγε και σε ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Όσοι βέβαια δεν έχετε στην κατοχή σας το αρχικό παιχνίδι, δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να μην προτιμήσετε την συγκεκριμένη έκδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
65 - 74
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;