Πώς να διαλέξεις ποδήλατο!
Το ποδήλατο είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό χόμπι.

photo-1455719103652-8c015f564e2b

Το ποδήλατο είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό χόμπι. Συνυφασμένο με την αίσθηση της ξεγνοιασιάς και της ελευθερίας, μπορεί να σε συντροφεύει σε πανέμορφες εξορμήσεις τόσο στην πόλη, όσο και στην εξοχή! Ακόμα αποτελεί ένα πολύτιμο, οικονομικό και οικολογικό μέσο μεταφοράς, το οποίο στη χώρα μας σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Συνεισφέρει στην καλή φυσική κατάσταση χαρίζοντας ευεξία με αποτέλεσμα να κερδίζεις έναν πιο υγιή τρόπο ζωής, ακόμα και αν οι ρυθμοί σου είναι απαιτητικοί. Το μεγάλο του πλεονέκτημα;

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από είδη, μεγέθη και χρώματα έτσι ώστε να μπορέσεις να βρεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και στο στυλ σου!

Πώς όμως να διαλέξεις αυτό που σου πάει περισσότερο;

Trekking 1

1) Αρχικά πρέπει να αποφασίσεις για τι είδους χρήση το θέλεις. Υπάρχουν τα ποδήλατα που είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιηθούν σε ανώμαλο δρόμο και βουνό (mountain bikes), αυτά που σου διασφαλίζουν ξεκούραστες και ασφαλείς διαδρομές εντός πόλης (city bikes), υπάρχουν τα racing bikes που είναι για πιο αθλητική χρήση και τα trekking bikes που διαθέτουν συνδυαστικά χαρακτηριστικά για ανώμαλο και ομαλό δρόμο. Φυσικά πολλές επιλογές θα βρεις και σε αυτά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά από 2,5 ετών και πάνω, αλλά και στα γυναικεία ποδήλατα, που είναι τέλεια προσαρμοσμένα στις ανάγκες του γυναικείου σωματότυπου.

Δες μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα εδώ

2) Σκέψου ποια από τα επιπλέον αξεσουάρ θα σου φανούν χρήσιμα. Εννοείται πως πάντα φοράμε κράνος και διαθέτουμε φώτα, ωστόσο πολύ χρήσιμα μπορούν να αποδειχθούν αξεσουάρ που θα καλύψουν τις δικές σου ανάγκες, όπως για παράδειγμα η σχάρα, τα φτερά, το καλαθάκι ή ακόμα και ένα καρεκλάκι για μωρό!

aksesouarF

Δες μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ ποδηλάτου & ποδηλάτη για την ασφάλεια τη δική σου και τη δική του, αλλά και τη συντήρησή του εδώ

3) Τα mountain και τα racing bikes έχουν πάντα ταχύτητες. Μπορείς να επιλέξεις ποδήλατο χωρίς ταχύτητες, ωστόσο δεν ενδείκνυνται για μεγάλες αποστάσεις ή για γρήγορες διαδρομές.

4) Τέλος, διάλεξε ένα ποδήλατο στο οποίο να νιώθεις άνετα. Ανάλογα το ύψος του αναβάτη υπάρχει και το κατάλληλο μέγεθος για το ποδήλατο! Υπάρχουν διάφορα νούμερα, όπως 18″, 16″, 48″, 52″ κ.λ.π. Αυτά είναι τα νούμερα που περιγράφουν το ύψος του κάθετου σωλήνα που έχει το ποδήλατό σου. Οπότε, για παράδειγμα, ένας ποδηλάτης με ύψος 1,75 χρειάζεται ένα ποδήλατο 18 ιντσών. Προσοχή όμως, ειδικά όταν αγοράζετε online, γιατί άλλες εταιρίες το μετράνε σε ίντσες και άλλες σε εκατοστά.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δεις εδώ:

Ενώ, μην χάσεις μία έξυπνη ιδέα αποθήκευσης του ποδηλάτου!

Με απλές κινήσεις και χωρίς να χρειάζεσαι πολλά extra υλικά, η συγκεκριμένη κατασκευή θα σου προσφέρει τον πιο έξυπνο τρόπο να αποθηκεύσεις το ποδήλατό σου!

Με αυτήν την κατασκευή εξοικονομείς χώρο, ενώ ταυτόχρονα τον διατηρείς καθαρό!

Τα βήματα:

1. Περνάς με βερνίκι την ξύλινη επιφάνεια.
2. Περιμένεις να στεγνώσει.
3. Εφαρμόζεις τη βάση στην κατασκευή.
4. Ανοίγεις τις τρύπες.
5. Περνάς τα ούπα.
6. Βιδώνεις την ξύλινη επιφάνεια στον τοίχο!
Έτοιμο!

Χρησιμοποιήσαμε:

Ξύλινη Επιφάνεια 50Χ60CM
Βερνίκι Ξύλου
Πινέλο
Σφυρί
Δραπανοκατσάβιδο
Περιστροφικό Πιστολέτο
Βάση για το ποδήλατο
Ούπα και βίδες συμβατά με τη βάση

Αξεσουάρ

Ποδήλατο MOUNTAIN EVEREST PRO MONSTER
Φως LED Πίσω και Μπρος
Κράνος
Αλυσίδα Συνδυασμού
Τσαντάκι Σέλλας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;