Ηθοποιοί που έφτασαν στα άκρα για να μπουν στο
Όταν οι ηθοποιοί "το ζουν" πραγματικά και φτάνουν μέχρι να κάνουν κακό στην υγεία τους...

daniel-day-lewis-gangs-of-new-york

Ο “επιστημονικός” όρος είναι “method acting” αλλά πιο κοινά θα λέγαμε ότι οι παρακάτω ηθοποιοί μπήκαν πραγματικά στο πετσί του ρόλου!

Μερικοί το έχουν κάνει παραπάνω από μια φορές…

Jared Leto

Για τον ρόλο του στο Requiem for a Dream έκοψε το sex και άραζε με πρεζάκια στην Νέα Υόρκη. Για τον ρόλο του στο Dallas Buyers Club κυκλοφορούσε δημόσια ντυμένος γυναίκα και έχασε τόσα κιλά που έγινε αγνώριστος. Σύντομα θα τον δούμε να παίζει τον Joker στο Suicide Squad. Γι’ αυτόν τον ρόλο έστειλε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στον συμπρωταγωνιστή του Will Smith ένα κουτί με σφαίρες και στην Margot Robbie ένα δέμα που είχε μέσα ένα ερωτικό γράμμα και έναν ζωντανό αρουραίο… Κανείς τους δεν τον είδε χωρίς make up στα γυρίσματα της ταινίας. Ο ίδιος δήλωσε ότι μετά από την ολοκλήρωση της ταινίας θα πρέπει να τον κλείσουν σε ίδρυμα.

Heath Ledger

Για να μπει στο χλωμό πετσί του ρόλου του κλειδώθηκε για ένα μήνα σε ένα μικρό διαμέρισμα. Του πήρε εβδομάδες ολόκληρες μονάχα για να πετύχει την ανατριχιαστική φωνή που χρησιμοποιεί στην ταινία. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Robert De Niro

Για να γυρίσει το επικό Raging Bull κόντεψε κυριολεκτικά να πάθει καρδιακό από τα κιλά που χρειάστηκε να πάρει. Ενώ για τις ανάγκες του Taxi Driver πήγε και δούλευε κυριολεκτικά ως ταξιτζής 12 ώρες την ημέρα για να μπεί στον ρόλο. Απλά ανεπανάληπτος.

Christian Bale

Ο Christian Bale έχει αφήσει ιστορία με τις μεταμορφώσεις του. Από την μια παίρνει κιλά για το Batman, από την άλλη χάνει για το Marchinist. Πάντα μπαίνει στο πετσί του ρόλου, μας χαρίζει εξαιρετικές ερμηνείες και γι’ αυτό θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του .

Marlon Brando

Πέρασε ένα μήνα ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου βετεράνων πολέμου για να αποδώσει όπως ήθελε τον ρόλο του στο The Men. Πολλοί τον χαρακτήρισαν τρελό.  Γενικά επειδή βαριόταν να μάθει τους ρόλους του απ’ έξω αφοσιωνόταν στο πώς να τους βιώσει πραγματικά ώστε να μπορεί να τους αποδώσει με μεγαλύτερη πειστικότητα, έστω αυτοσχεδιάζοντας στα λόγια. Απλά απίστευτος.

Daniel Day Lewis

Ο ορισμός του μπαίνω στο πετσί του ρόλου και δίνω συγκλονιστικές ερμηνείες είναι ο Daniel Day Lewis. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του My left foot αρνήθηκε να βγει απ’ τον ρόλο μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία. Υποδυόταν έναν παραπληγικό ζωγράφο και το συνεργείο αναγκαζόταν να τον μεταφέρει απάνω στην αναπηρική του πολυθρόνα στα μέρη όπου δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση από μόνος του. Για το The Last of Mohicans πέρασε 6 μήνες στην άγρια φύση για να βιώσει την καθημερινότητα του χαρακτήρα του. Ενώ γύρναγε το Gangs of New York κόλλησε πνευμονία επειδή αρνούνταν να φορέσει ρούχα που δεν ανήκαν στην εποχή που εξελίσσεται η πλοκή της ταινίας. Λέγεται ότι μάλιστα αρνήθηκε σύγχρονηιατρική περίθαλψη για την πάθηση για τον ίδιο λόγο… Όσο για το Lincoln η ερμηνεία του μιλάει από μόνη της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;