6 φεστιβάλ από όλο τον κόσμο που πρέπει να πας!
6 φεστιβάλ από όλο τον κόσμο που είναι εμπειρία ζωής και πρέπει κάποια στιγμή να τα τιμήσεις!

4

Τα παραδοσιακά φεστιβάλ που γίνονται σε όλο τον κόσμο είναι πάντα τα καλύτερα! Εμείς έχουμε τα δικά μας, για τα οποία θα μιλήσουμε άλλη στιγμή. Στον υπόλοιπο κόσμο τι γίνεται όμως;

Υπάρχουν φεστιβάλ στα οποία αξίζει πραγματικά να πας διότι είναι μια διαφορετική εμπειρία. Εμείς διαλέξαμε 6 απ’ όλο τον κόσμο και τα προτείνουμε ως εμπειρία ζωής!

Καρναβάλι του Ρίο, Βραζιλία

1

Το καρναβάλι στο Ρίο είναι παγκοσμίως γνωστό, κατά τη διάρκεια του συγκεντρώνει πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες. Το πρώτο καρναβάλι έγινε το 1823! Έκτοτε γίνεται κάθε χρόνο και κάθε φορά είναι ακόμη πιο φαντασμαγορικό!

La Tomatina – Ισπανία

2

Είναι αστείο, φολκλόρ και έχει πολύ χορό. Βασικά είναι ένα φεστιβάλ που δε γίνεται να χάσεις. Το concept είναι ότι ο ένας πετάει ντομάτες στον άλλο και βασικά γίνεται πανικός. Το μόνο που υπόσχεται αυτό το φεστιβάλ είναι απίστευτο γέλιο.

Holi- Ινδία

4

Το Holi (होली) είναι η Ινδική γιορτή των χρωμάτων! Γιορτάζεται κυρίως στη τελευταία πανσέληνο του μήνα “Phalguna” στο τέλος του χειμώνα. Συνήθως είναι τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου,

Oktoberfest – Μόναχο, Γερμανία

5

Το Oktoberfest μάλλον όλοι το γνωρίζεται! Και ναι γίνεται στο Μόναχο, όχι στο Βερολίνο! Διαρκεί 16 μέρες, αρχίζει τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτώβρη και παρευρίσκονται σε αυτό πάνω από 6 εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο! Μιλάμε για ένα event όπου κυρίως υπάρχει πολύ μπύρα, πολύ ωραίες σερβιτόρες.

Gay Pride Parade – Άμστερνταμ, Ολλανδία

8

Gay Pride γίνονται πολλά, σαν του Άμστερνταμ κανένα! Το Άμστερνταμ είναι μια από τις πιο gay-friendly πόλεις της Ευρώπης και είναι προφανές ότι το gay pride του είναι από τα καλύτερα και μεγαλύτερα. Γίνεται πραγματικά πανικός!

Saint Patrick’s Day

top-10-festivals-around-the-world-that-you-must-visit-before-you-die-16__880

Οι Ιρλανδοί γιορτάζουν σήμερα την ημέρα του Αγίου Πατρίκιου, κατά την οποία όλα βάφονται πράσινα και παντού εμφανίζονται τριφύλλια, ξωτικά και καζάνια με χρυσάφι στην άκρη του ουράνιου τόξου! Είναι κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου γίνεται πανικός, αξίζει να πας και μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;