Η Ντένια θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!
Η 28χρονη αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Βοστόνη, ώστε να νοσηλευτεί σε ειδικευμένη ογκολογική κλινική.

denia708

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ανταπόκριση του κόσμου για την παροχή βοήθειας στην 28χρονη Ντένια Παράσχη από την Ζάκυνθο, στην οποία διαγνώστηκε όγκος στην καρδιά και η οποία πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στην Βοστώνη για να γίνει το χειρουργείο που θα της σώσει την ζωή.

Σύμφωνα με συγγενικό της πρόσωπο, η εγχείρηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε νοσοκομείο της Ευρώπης, ενώ το κόστος μεταφοράς της Ντένιας στην Αμερική, έχει υπολογιστεί περίπου στις 70.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η σελίδα που δημιουργήθηκε για την Ντένια στο facebook αριθμεί ήδη πάνω από 10.000 μέλη μέσα σε μόλις δ’υο ημέρες και η ίδια αναφέρει σε αυτή:

«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA0

Η 28χρονη αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Βοστόνη, ώστε να νοσηλευτεί σε ειδικευμένη ογκολογική κλινική. Το ταξίδι της ελπίδας θα γίνει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο είναι ιατρικά εξοπλισμένο, προκειμένου να μεταφερθεί η Ντένια στην Αμερική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;