Το Young Business Talents 2015-16, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!
Ο Διαγωνισμός με Προσομοιωτή έφτασε στα Ημιτελικά, απ’ όπου θα προκριθούν 75 ‘εταιρίες’ για το μεγάλο Τελικό

unnamed (22)

Ο Διαγωνισμός με Προσομοιωτή έφτασε στα Ημιτελικά, απ’ όπου θα προκριθούν 75 ‘εταιρίες’ για το μεγάλο Τελικό

Κάθε εβδομάδα, 2.716 μαθητές Λυκείων από όλη την Ελλάδα, ασκούν με ενθουσιασμό μια διαφορετική λειτουργία, παράλληλα με τα μαθητικά τους καθήκοντα: γίνονται επιχειρηματίες και μαζί με την ομάδα τους, διοικούν τη δική τους εταιρεία!

Όλα αυτά συμβαίνουν στο Young Business Talents, τον καινοτόμο διαγωνισμό με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, που κάνει τη θεωρία πράξη, και προσφέρει στους νεαρούς μαθητές μια άσκηση στην επιχειρηματικότητα και τη διοίκηση μιας εταιρίας, όπως ακριβώς συμβαίνει στην πραγματική αγορά!
Ο Διαγωνισμός έχει ως στόχο να εφοδιάσει τους μαθητές με δεξιότητες και εμπειρίες, οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες, όποια κατεύθυνση σπουδών και αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν.
Οι μαθητές, σχημάτισαν φέτος 757 ‘ομάδες – εταιρίες’, χωρίστηκαν σε ομίλους των πέντε και ανταγωνίζονται μεταξύ τους, με το ίδιο επιχειρηματικό αντικείμενο. Με τη συνεργασία των καθηγητών τους, καταθέτουν για κάθε ‘εταιρικό Έτος’ (κάθε εβδομάδα) ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο, online στο διαδίκτυο, που περιλαμβάνει Αποφάσεις σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της εταιρίας τους: Παραγωγή, Marketing, Χρηματοοικονομικά, Διανομή, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Ήδη ολοκληρώνουν τον 3ο Γύρο – έχουν καταθέσει 9 επιχειρηματικά σχέδια – και ετοιμάζονται για τα Ημιτελικά, όπου θα διαγωνιστούν σε ακόμα 3 εταιρικά Έτη με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο Εθνικό Τελικό του Young Business Talents 2015-16!
O Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2016, με φυσική παρουσία των 75 επικρατέστερων ομάδων (300 μαθητών) από όλη την Ελλάδα, στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Ο Διαγωνισμός Young Business Talents είναι διεθνής και εθνικός. Πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα διενεργείται στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, φτάνοντας φέτος συνολικά τις 18.000 συμμετοχές μαθητών Λυκείων!
Στην Ελλάδα, διοργανώνεται από τη NIVEA και υποστηρίζεται από τη ΔΕΠΑ – φυσικό αέριο – και το MILKO της ΔΕΛΤΑ.
Ο Επιχειρηματικός Προσομοιωτής 3ης Γενιάς, έχει αναπτυχθεί από την PRAXIS MMT – ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως, στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.

Για περισσότερα σχετικά με τον καινοτόμο Διαγωνισμό YOUNG BUSINESS TALENTS επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.youngbusinesstalents.gr
Για ερωτήσεις επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του ΥΒΤ στο Facebook:
www.facebook.com/YoungBusinessTalentsGR
Εγγραφείτε στο κανάλι του ΥΒΤ στο You Tube:
www.youtube.com/channel/UCHm7QDO8GNYeH49ReQYep0Q

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
2'
27 - 11
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;