Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες!
Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ!

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σήμερα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, καθώς αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια της χώρας και θυελλώδεις άνεμοι από σήμερα το βράδυ.

Δες στη συνέχεια αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

Σήμερα, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά και πιθανό τη νύχτα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Οι νοτιάδες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ.

Αύριο, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου:

Στερεά Ελλάδα
Βροχές από την Πέμπτη και στην Αιτωλοακαρνανία με βροχές όλη την ημέρα και συννεφιά από το βράδυ τις Παρασκευής. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2οC τις νυχτερινές ώρες. Ηλιοφάνεια με νεφώσεις στοΑγρίνιο μόνο κατά τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, ενώ από το πρωί θα σημειωθούν βροχές. Βροχές και στη Ναύπακτο με τους ανέμους να πνέουν βορειοανατολικοί ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και την υψηλότερη θερμοκρασία στους 9oC.
Παρόμοια η πρόβλεψη του καιρού και στη Βοιωτία, με τις βροχές να ξεσπούν στη Θήβα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και τον βροχερό καιρό να διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο. Θερμοκρασία την Παρασκευή μειωμένη από 7oC έως 10oC.

Πελοπόννησος
Πιο αναλυτικά βροχές θα σημειωθούν Πέμπτη και Παρασκευή στην Αχαΐα, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, ασθενείς στα δύο μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 9oC. Ίδιο το σκηνικό του καιρού και στην Αρκαδία, με βροχές από νωρίς την Πέμπτη στην πόλη της Τρίπολης και μια μικρή περίοδο παροδικής ηλιοφάνειας το πρωί της Παρασκευής. Άνεμοι δύο μποφόρ δυτικοί και θερμοκρασία από 3oC έως 9oC.

Θεσσαλία
Βροχές και καταιγίδες από τις βραδινές ώρες θα διαδεχθούν τον ηλιόλουστο καιρό στη Λάρισα, σήμερα Πέμπτη, με το βροχερό σκηνικό να συνεχίζει ως το μεσημέρι της Παρασκευής και τη θερμοκρασία να πέφτει στους 4oC. Στα Τρίκαλα πάλι, η θερμοκρασία θα φλερτάρει το πρωί της Παρασκευής με το 0oC, χωρίς να αποκλείεται να σημειωθούν και χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα κυμανθούν από 1οC έως 10οC.

Μακεδονία
Βροχερός καιρός και στη Μακεδονία, με τη θερμοκρασία να κάνει βουτιά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και να κινείται στο Κιλκίς από 1oC έως 7oC την Παρασκευή, χωρίς να αποκλείεται σημειωθούν και χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες. Χιόνια όμως και στην Κοζάνη με το θερμόμετρο να πέφτει στους -2oC και τους ανέμους ασθενείς νότιους, νοτιοανατολικούς. Κρύο και χιόνια και στο Αμύνταιο, Φλώρινας με το θερμόμετρο να πέφτεις στους -3oC το πρωί της Παρασκευής.

Ήπειρος
Βροχερός ο καιρός στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Άρτα, με βροχές από την Πέμπτη και ως το μεσημέρι της Παρασκευής και θερμοκρασίες από 4oC έως 11 βαθμούς Κελσίου. Ίδιο το σκηνικό και στην Πρέβεζα με βροχές και ασθενείς ανέμους ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Κρύο και πιθανότητα χιονοπτώσεων στα Ιωάννινα, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους -1oC το πρωί της Παρασκευής.

Νησιά
Βροχές και θυελλώδεις άνεμοι στα Δωδεκάνησα από αύριο, Παρασκευή και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 16oC. Ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και στις Κυκλάδες, με ασθενείς βροχές και θερμοκρασία από 10oC έως 14oC. Βροχές την Παρασκευή και στην Κρήτη, με τη θερμοκρασία στο Ηράκλειο να φτάνει τους 15oC.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;