ΕΚΠΑ: Ανακοίνωση της Συγκλήτου για το πρόβλημα υποχρηματοδότησης!
Όλη η ανακοίνωση!

ΕΚΠΑ

Σπουδάζεις στο ΕΚΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Φοιτητές ΕΚΠΑ» για να ενημερώνεσαι πρώτος για όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΕΚΠΑ!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ για το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης στα Πανεπιστήμια καθώς και τις επιπτώσεις προς τους φοιτητές.

Η ανακοίνωση της Συγκλήτου:

Η Σύγκλητος του ΕΚΠΑ στη Συνεδρία της 24ης/11/2015 εξέτασε πάλι και προβληματίσθηκε έντονα με το θέμα της ακραίας υποχρηματοδότησης των Πανεπιστημίων και τις βαρύτατες επιπτώσεις της στη διασφάλιση στοιχειωδών προϋποθέσεων εκπαίδευσης και διαβίωσης για τους φοιτητές μας.

Η Σύγκλητος διεκδικεί αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού που αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση και δεν αποδέχεται την επικείμενη μείωση.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να επαναλάβουμε προς την Πολιτεία τη δίκαιη απαίτησή μας για παροχή των αναγκαίων πόρων που θα επιτρέψουν την πραγματική ανάπτυξη του δυναμικού του Πανεπιστημίου και θα εξασφαλίσουν τη λειτουργία των μεταπτυχιακών σπουδών. Θεωρούμε, επίσης, αυτονόητο ότι η κατά το Σύνταγμα προβλεπόμενη κάλυψη των δαπανών των προπτυχιακών σπουδών είναι απολύτως διασφαλισμένη.

Η Σύγκλητος σκοπεύει να συνεχίσει τις προσπάθειές της και τις πιέσεις της για την επίτευξη των στόχων αυτών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;