Ψήφισε το MakeSense να χρηματοδοτηθεί από τη google για να βοηθήσει τους πρόσφυγες!
Το Google Impact Challenge "ταξιδεύει" ανά ήπειρο και ρωτά τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν την καινοτομία για ένα καλύτερο κόσμο.

map-2

Το Google Impact Challenge “ταξιδεύει” ανά ήπειρο και ρωτά τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν την καινοτομία για ένα καλύτερο κόσμο.

Τώρα ζητά τη βοήθειά μας για να ψηφίσουμε τα πρότζεκτς που θα έχουν τη μεγαλύτερη δυνατότητα να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Μέσα στις υποψηφιότητες, είδαμε μία που εμπλέκει τη χώρα μας. Πρόκειται για το πλάνο της MakeSense.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Christian Vanizette και τον ρωτήσαμε γιατί χρειάζεται τα χρήματα, πως σκοπεύει να τα συγκεντρώσει και τι θα τα κάνει!

Μία παγκόσμια ομάδα υποστήριξης

Σε περισσότερες από 10 χώρες του κόσμου, θα δημιουργηθούν ομάδες υποστήριξης που θα προσφέρουν βοήθεια στους πρόσφυγες/μετανάστες. Στόχος μας είναι η ομάδα να βοηθά αυτούς τους ανθρώπους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Πώς;

Μέσα από βελτιωμένα digital εργαλεία

Τα οποία θα βοηθούν τις ομάδες μας και θα συγκεντρώνουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την “αλλαγή που προσέφερε” η κίνησή μας

Και όλα αυτά θα δένουν με συνεργασίες

Θέλουμε να χτίσουμε ένα σταθερό και βιώσιμο οικονομικό σύστημα, ανάμεσα σε κυβερνήσεις, φορείς και πανεπιστήμια σε αυτές τις χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Και η Ελλάδα που αναφέρεται;

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Ismail, μέλος του MakeSense βρίσκεται στη Λέσβο και έχει στήσει ένα community το οποίο προσπαθεί να αντιληφθεί τις ανάγκες του νησιού σε ενέργειες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τόσο το νησί, όσο -κυρίως- τους πρόσφυγες.

 

Και πως πάει η χρηματοδότηση;

Καταγραφή

Πού ψηφίζω; Εδώ–> http://bit.ly/1Q8vtIs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΗΜ
54 - 50
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;