ΤΕΙ Αθήνας: Ψευδής είδηση για το τμήμα κομμωτικής!
Επίσημη ανακοίνωση από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Αθήνας

TEI Athinas

Είσαι φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας; Κάνε LIKE  στο Φοιτητές ΤΕΙ Αθήνας για να ενημερώνεσαι πρώτος για όλα τα φοιτητικά νέα!

Επίσημη ανακοίνωση από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Αθήνας.

Me αφορμή άρθρο, το οποίο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα και αφορούσε στο ΤΕΕ Αθήνας και όχι = όπως γράφτηκε – στο ΤΕΙ Αθήνας και εν συνεχεία αναδημοσιεύθηκε σε πολλά άλλα site του ηλεκτρονικού τύπου στις 05-10-2015.

Στη δήλωσή του ο κ. Μπρατάκος τονίζει επίσης ότι:

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση του δημοσιεύματος, την απόσυρση της φωτογραφίας του ΤΕΙ Αθήνας από όλα τα site του ηλεκτρονικού τύπου και την ανάρτηση εντός της ημέρας  ενός  νέου κειμένου, στο οποίο θα αποκαθίσταται η αλήθεια και θα εκφράζεται  συγγνώμη  για το σάλο που προκλήθηκε αναίτια στο Ίδρυμά μας. Σε αντίθετη περίπτωση το Ίδρυμα θα προσφύγει σε ένδικα μέσα.

Προφανώς η ενημέρωση που προσφέρει ο ηλεκτρονικός τύπος στους αναγνώστες θα πρέπει να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στοιχεία, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν συνέβη, διότι το ΤΕΙ Αθήνας ως Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τεχνολογικού Τομέα –και μάλιστα το τρίτο σε μέγεθος ΑΕΙ της χώρας- δεν θα ήταν δυνατό να περιλαμβάνει τμήμα κομμωτικής.

Επιβάλλεται η επαλήθευση όλων των πληροφοριών πριν την ανάρτησή τους, δεδομένου ότι η αναπαραγωγή μιας αναληθούς είδησης μπορεί να προκαλέσει τεράστια ηθική βλάβη και να πλήξει ανεπανόρθωτα το κύρος ενός θεσμού, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η είδηση αναφέρεται σε ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η εκπαίδευση αποτελεί υπέρτατο αγαθό, το οποίο δεν ενδείκνυται για λαϊκισμούς και παιχνίδια εντυπώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
4'
77 - 79
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;