Beach House Festival 2015: Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το αγαπημένο μας Bolivar Beach Bar διοργανώνει το καταξιωμένο πλέον Beach House Festival, αποχαιρετώντας έτσι ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο μοναδικά gigs πάνω στην εξωτική άμμο της Ακτής του Ήλιου στον Άλιμο.

artwork

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το αγαπημένο μας Bolivar Beach Bar διοργανώνει το καταξιωμένο πλέον Beach House Festival, αποχαιρετώντας έτσι ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο μοναδικά gigs πάνω στην εξωτική άμμο της Ακτής του Ήλιου στον Άλιμο.

Μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία, δώδεκα ώρες ασταμάτητης μουσικής με την υπογραφή δέκα καυτών ονομάτων της διεθνούς και εγχώριας αφρόκρεμας της house! Το φετινό line-up αποτελεί στην ολότητά του ένα πρότυπο all-star cast της ηλεκτρονικής σκηνής και περιλαμβάνει τους:
Μagda: Ένα όνομα που δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. H Πολωνικής καταγωγής παραγωγός που μεγάλωσε στο Detroit, από νεαρή ηλικία βρέθηκε να παίζει για την Minus, όπου συγκεκριμένα κάνει τον γύρο του κόσμου ως intro του Richie Hawtin. Πλέον κατατάσσεται ανάμεσα στις σημαντικότερες techno djs του πλανήτη.
Agoria: Ο Γάλλος Sébastien Devaud, aka Agoria, ιδρυτής του label InFiné αλλά και του Nuits Sonores Festival αποτελεί μια από τις πιο ανήσυχες περιπτώσεις καλλιτέχνη της ευρωπαϊκής house σκηνής. Έγινε παγκοσμίως γνωστός με κυκλοφορίες του στην Pias Recordings, αλλά και με το album “Blossom” που τον καταξίωσε, μαζί με τα remixes για καλλιτέχνες όπως ο Moby και οι Metronomy.
Nicko Izzo: Σαν μουσικός παραγωγός έχει την υποστήριξη των Carl Cox, John Digweed, Sasha, Hernan Cattaneo, και Richie Hawtin με κυκλοφορίες στην Global Underground. Ως dj καθοδηγείται από το πάθος του να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις μουσικές διαφορετικών ειδών της electronica. Είναι resident dj και promoter σε ένα από τα γνωστότερα clubs της Ευρώπης, το “La Terrrazza” στην Βαρκελώνη και συνεργάζεται στενά σε projects με τους Nick Warren, Hernan Cattaneo, Sharam, Miss Nine, Dave Seaman και πολλούς άλλους.
Mike Servito: Ακροβατώντας ανάμεσα στους χαρακτηρισμούς techno / house / party DJ, ο Mike Servito αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Για πάνω από μια 10ετία έπαιζε στα μεγαλύτερα clubs της εμβληματικής πόλης του Detroit όπου έχει αφήσει ξεκάθαρα το στίγμα του.
G-Pal: Ο ιδρυτής της Swift Records κι ένας εκ των πιο σημαντικών Ελλήνων εκπροσώπων του ηλεκτρονικού ήχου μετράει συνεργασίες με διεθνή labels όπως «Yoshitoshi», «Low Pressings» και «Global Underground» και φυσικά superstars όπως οι Deep Dish, ο Steve Lawler, ο Tim Fielding και αμέτρητοι ακόμα.
Adrianos Papadeas: Ένας από τους πιο δραστήριους djs με πολλά gigs στα μεγαλύτερα clubs και events της χώρας με αξιοζήλευτα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά και όχι άδικα σε κάθε του βήμα. Ο Αδριανός Παπαδέας ξεκίνησε ως dj το 1992. Το 2005 συνεχίζει ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Best 92,6 και από το 2011 κυκλοφορεί δικά του tracks remixes στις δισκογραφικές «The Sound Of Everything Records», «Swift Records», «Baroque Records», «Mistique Music» κ.ά.
Skinny: Έχει παρουσία μεγαλύτερη των 10 ετών στο χώρο της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής. Έχει εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι Carl Cox, Dixon, Dave Seaman, Moschic, Anthony Pappa κ.ά. Εργάζεται ασταμάτητα πάνω σε μουσικές παραγωγές που αντανακλούν το δικό του μοναδικό μουσικό στυλ.
Marsha: Η σημαντική Ελληνίδα dj και παραγωγός αποκαλεί τον εαυτό της “A House & Techno Lover”. Το 2014, ξεκίνησε επιτυχώς το δικό της project με τίτλο “Marsha Invites”, όπου κάθε φορά μοιράζεται τα decks μ’ έναν εξίσου καταξιωμένο Έλληνα συνάδελφό της.
Nicolas Dales: Ένας από τους πρώτους στον κόσμο djs που κατάφερε να παίξει το set του μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ο ήχος του είναι ένα μίγμα των διαφόρων ηλεκτρονικών μουσικών ειδών, όπως Deep Tech, Tech House, Groove Tech, Minimal, Deep Prog, Deep House και Tribal.
Steph: Έχει βρεθεί στο πλάι αρκετών διάσημων ξένων και Ελλήνων djs καθώς και ως support dj σε συγκροτήματα.Τα τελευταία 9 χρόνια διατηρεί μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με το Bolivar Beach Bar και παράλληλα διοργανώνει τα δικα του events. Διαθέτει άκρως χορευτική διάθεση.

U R ALL INVITED!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;