Τα 7 καλύτερα tricks για καθάρισμα φρούτων! (Λίστα)
Δες θέλει κόπο! Τρόπο θέλει! Δες εδώ τα καλύτερα hacks για να καθαρίζεις πανεύκολα και γρήγορα τα φρούτα σου!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τα 7 πιο χρήσιμα hacks για φρούτα που θα σου κάνουν την καθημερινότητα «παιχνιδάκι»! Γιατί σου εξοικονομούν και χρόνο και κόπο! Και είναι και απλούστατα!

Δες τα:

1. Για όταν θες να πάρεις μαζί σου ένα μήλο ως snack αλλά δεν θες να σου «μαυρίσει» λόγω της οξείδωσης του όταν έρχεται σε επαφή με την ατμόσφαιρα, πολύ απλά κόψε το σε φέτες κάθετα και εν συνεχεία ένωσε το ξανά όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα με τη βοήθεια ενός απλού λάστιχου. Έτσι και κομμένο σε φέτες θα το μεταφέρεις, και δεν θα το φας μαυρισμένο.

2. Στην περίπτωση που θες να φας φράουλες ολόκληρες χωρίς να τις κόψεις σε κομμάτια για να «ξεφορτωθείς» το κοτσανάκι τους, ή αν θες έτσι ολόκληρες να τις χρησιμοποιήσεις για κάποια σου γλυκιά παρασκευή, ή ακόμη να τις γεμίσεις με σαντιγί, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλώς να χρησιμοποιήσεις ένα καλαμάκι, να το περάσεις από την κάτω πλευρά της φράουλας, κατά μήκος της, και να ξεφορτωθείς έτσι το κοτσανάκι της, χωρίς να χρειαστεί να την τεμαχίσεις, εύκολα και γρήγορα.

3. Πώς να καθαρίσεις το ακτινίδιο χωρίς καν να το καθαρίσεις; Με το παρακάτω εικονιζόμενο τρόπο! Απλώς πάρε ένα κουτάλι, και αφαίρεσε το περιεχόμενό του! Κι έτσι δεν χρειάζεται ούτε καθάρισμα, ούτε τίποτα!

4. Για να διατηρήσεις τις μπανάνες σου φρέσκες από 3 έως 5 ημέρες περισσότερο αυτό που μπορείς να κάνεις απλούστατα είναι να τυλίξεις προσεκτικά και σφιχτά τα κοτσάνια τους με μια διάφανη μεμβράνη, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;