Πρόταση βιβλίου για το καλοκαίρι: Heartside Bay!
Γνωρίστε τη Λάιλα, τον Όλι, την Πόλι, την Ιβ, τον Σαμ και όλη την απίθανη παρέα του Heartside Bay, ζήστε, ερωτευτείτε μαζί τους και περάστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

vivlio kalokairi

Οι διακοπές ξεκινούν από το Heartside Bay!

Ένα σχολείο, μια παρέα, ένα απίστευτο σκηνικό δίπλα στη θάλασσα!

Νεανικά χτυποκάρδια στην ακρογιαλιά και αναπάντεχα ερωτικά μπερδέματα!

Αυτό το καλοκαίρι, ερωτευτείτε διαβάζοντας Heartside Bay!

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Γνωρίστε τη Λάιλα, τον Όλι, την Πόλι, την Ιβ, τον Σαμ και όλη την απίθανη παρέα του Heartside Bay, ζήστε, ερωτευτείτε μαζί τους και περάστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

 

HEARTSIDE BAY 1 – ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

heartside bay 1_cover

Η Λάιλα Μάρεϊ είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τον παλιό, επαναστατημένο εαυτό της και να κάνει μια καινούργια αρχή στο Χάρτσαϊντ Μπέι. Όταν όμως ερωτεύεται τον Όλι, το πιο όμορφο αγόρι του σχολείου, αποκτά έναν εχθρό: την Ιβ Σάμερστουν, ένα πανέμορφο και κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που διεκδικεί παθιασμένα τον Όλι και θα κάνει τα πάντα για να γίνει δικός της…

HEARTSIDE BAY 2 – ΕΡΩΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

9786180110685

Η Πόλι Νέλσον, η κολλητή της Λάιλα, είναι ερωτευμένη με τον Όλι, τη χειρότερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει. Γιατί ο Όλι είναι αλαζόνας, ρηχός, αγενής και… το αγόρι της Λάιλα. Όταν γνωρίζει τον Σαμ, που της αρέσει πολύ, τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Σαμ είναι έξυπνος και τρυφερός, όλα όσα η Πόλι ονειρεύεται. Τότε, όμως, γιατί δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Όλι;

Κριτική  – WONDROUS READS

Το HEARTSIDE BAY 1: TO ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ είναι το πρώτο βιβλίο μιας νέας σειράς για έφηβες.

Μοιάζει με το Gossip Girl και εστιάζεται στην πρωταγωνίστρια, Λίλα Μάρει, που μετακομίζει στο Heartside Bay. Είναι γεμάτο ρομάντζο, φιλίες, σκάνδαλα και κάθε τι που θα περίμενες σ’ ένα βιβλίο για εφήβους.

Το πρώτο αυτό βιβλίο, με μια εύκολη γραφή και γλώσσα που γραπώνει την προσοχή του αναγνώστη από την πρώτη κιόλας σελίδα, στήνει με επιτυχία τα σκηνικά για την εξέλιξη της πλοκής, ζωντανεύει τους χαρακτήρες και μας προετοιμάζει για τις περιπέτειες που θα ακολουθήσουν.

Το HEARTSIDE BAY 1: TO ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ διαβάζεται μονορούφι, μου άρεσε πολύ, και δε θα διστάσω να το συστήσω σε έφηβες που θέλουν να διαβάσουν κάτι νέο, φρέσκο και ρομαντικό.

More info:

Απόσπασμα βιβλίου HEARTSIDE BAY 1 – ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Απόσπασμα βιβλίου HEARTSIDE BAY 2 – ΕΡΩΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;