3 πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψεις πριν κάνεις ντους!
Τρεις χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να εφαρμόσεις, πριν μπεις στο ντους.

ντους

Ένα μπάνιο μπορεί να είναι αναζωογονητικό και ευχάριστο, ιδιαίτερα από εδώ και στο εξής που πλησιάζει το καλοκαίρι και ανεβαίνει η θερμοκρασία, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο εάν ακολουθήσετε τις τρεις παρατιθέμενες συμβουλές.

Πριν μπείτε, λοιπόν, στο ντους, φροντίστε να κάνετε τα εξής τρία πράγματα:

1. Βγάλτε τους φακούς επαφής

Το νερό και οι φακοί επαφής δεν είναι καλός συνδυασμός. Η επαφή των φακών με το νερό και ειδικά με το νερό βρύσης μπορεί να δημιουργήσει εστία μικροβίων με αποτέλεσμα να πάθετε μόλυνση. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να αποφεύγετε να φοράτε τους φακούς επαφής σας στο ντους ή να τους καθαρίζετε μετά με το ειδικό υγρό.

2. Αφήστε τις έγνοιες σας απ’ έξω

Εάν μέσα στο μπάνιο έχετε ζήσει μερικές από τις πιο διαυγείς σας στιγμές, δεν είστε οι μόνοι. Έρευνα που έγινε το 2012 στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια διαπίστωσε, ότι οι ικανότητες των ανθρώπων να λύσουν προβλήματα και η δημιουργικότητά τους ενισχυόταν μέσα στο ντους. Το χαλαρό περιβάλλον και η συνήθεια δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για να δουλέψει το μυαλό. Παρόλα αυτά, εάν ψάχνετε τη λύση σε κάποια μαθηματική εξίσωση ή γρίφο, το ντους δεν παρατηρήθηκε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

3. Χτενίστε τα μαλλιά σας

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι δεν πρέπει να χτενίζετε τα μαλλιά σας όταν είναι νωπά. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας μετά το μπάνιο, όχι μόνο τα αποδυναμώνετε, αλλά έχετε την τάση να το κάνετε και με μεγαλύτερη δύναμη. Αυτό συμβαίνει γιατί το νερό τους προσφέρει μεγαλύτερη ελαστικότητα και μειώνει τις αντιστάσεις με αποτέλεσμα να ασκείτε μεγαλύτερη δύναμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;