4 μύθοι γύρω από την ομορφιά
Οι ειδικοί της ομορφιάς έρχονται να καταρρίψουν τέσσερις από τους πιο διαδεδομένους μύθους που έχετε ακούσει στην καθημερινότητά σας!

μύθοι ομορφιάς

Πόσες φορές έχετε “κατηγορήσει” τις σοκολάτες για τα νέα σπυράκια που εμφανίστηκαν στο πρόσωπό σας; Ή φοβάστε να τραβήξετε τις άσπρες τρίχες για να μην εμφανιστούν και νέες και χρησιμοποιείτε βαζελίνη για να «μπλοκάρετε» τη γήρανση;

Οι ειδικοί της ομορφιάς έρχονται να καταρρίψουν τέσσερις από τους πιο διαδεδομένους μύθους που έχετε ακούσει και χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητά σας!

Πρώτος Μύθος: Η σοκολάτα προκαλεί ακμή

Αντίθετα με όσα πιστεύουμε, η σοκολάτα δεν ευθύνεται ούτε για την εμφάνιση ακμής, ούτε για ένα ταλαιπωρημένο δέρμα. Αντιθέτως το βούτυρο κακάο και η σκόνη του κακάο, που περιέχει η σοκολάτα, είναι εξαιρετικά συστατικά για ένα δέρμα ταλαιπωρημένο ή ξηρό.

Δεύτερος Μύθος: Το ξύρισμα ενισχύει τις τρίχες

Όταν ξυριζόμαστε, αυτό που κάνουμε επί της ουσίας είναι να κόβουμε την τρίχα από τη ρίζα της. Έτσι, όταν αυτή ξαναμεγαλώσει, αυτό που έρχεται στην επιφάνεια είναι η βάση της, άρα η πιο ευρεία της πλευρά. Για το λόγο αυτό μοιάζει, αλλά και την αισθανόμαστε πιο σκληρή.

Τρίτος Μύθος: Αν τραβήξεις άσπρη τρίχα, θα βγουν κι άλλες

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά την αφαίρεσή της, δε θα εμφανιστούν περισσότερες. Προσοχή, ωστόσο κατά την αφαίρεση, καθώς ενδεχομένως να τραυματίσετε τον θύλακα με αποτέλεσμα να μην αναπτυχθεί ξανά νέα τρίχα.

Τέταρτος Μύθος: Η βαζελίνη εμποδίζει το γήρας

Η Marylin Monroe λέγεται ότι έβαζε μία γενναία στρώση βαζελίνης για να διατηρεί τη νεανική όψη στο δέρμα της. Η βαζελίνη είναι πράγματι ό,τι πιο ενισχυμένο για την ενυδάτωση του δέρματος, επειδή πιέζει τα έλαια να εισχωρήσουν στο δέρμα και τα εμποδίζει να εξατμίζονται. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμποδίζει και τον χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;