Tι δεν παρατηρούν οι άντρες κατά τη διάρκεια του sex! (Λίστα)
Σε αντίθεση με ότι πιστεύεις, αυτά δεν τα παρατηρούν εκείνη την ώρα. Γι'αυτό be cool!

Είσαι γυναίκα, και ως γυναίκα είναι στη φύση σου να είσαι κάπως «control freak» και να υπεραναλύεις τα πάντα.

Επίσης,επειδή είσαι άνθρωπος, εύλογο είναι να έχεις και κάποιες ανασφάλειες για την εικόνα σου.

Όλες οι γυναίκες όταν πρόκειται να κάνουν  sex με τον άντρα που τους αρέσει -κακά τα ψέματα- έχουν κάποια άγχη/αγωνίες σχετικά με την εμφάνιση τους.

Δες λοιπόν στη λίστα που ακολουθεί ποια είναι τα 9 πράγματα που δεν παρατηρούν οι άντρες κατά τη διάρκεια του sex:

1. Το πόση κυτταρίτιδα έχεις.
Η πλειοψηφία των γυναικών -δυστυχώς- έχει κυτταρίτιδα. Άλλες έχουν πολύ, άλλες λίγη. Το σίγουρο είναι ότι ο σύντροφος σου την ώρα που θα κάνετε sex δεν πρόκειται να πάρει το μεγεθυντικό φακό για να κοιτάξει κοιτάξει εξονυχιστικά την κυτταρίτιδα σου. Ούτε πρόκειται ποτέ να διακόψει το sex για να σου κάνει σχόλια για το θέμα. Πάνω στο passion, ακόμη κι αν την προσέξει, δεν πρόκειται να τον ενδιαφέρει ως θέμα.

2. Το αν έχεις «ψωμάκια».
Για να λέμε την αλήθεια, θα τα δει σίγουρα,δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να μη τα δει. Αλλά είτε θα του αρέσουν -που γενικώς αρέσουν στους άντρες οι γυναίκες με καμπύλες-, είτε δεν πρόκειται να τον ξενερώσουν καν. Το μείζον θέμα, κατά τη διάρκεια του sex, για εκείνον θα είναι να περάσετε καλά, και να έχετε χημεία, όχι να σε ζυγίσει.

3. Το αν έχεις ραγάδες στο στήθος, ή αλλού.
Εδώ ισχύουν όλα όσα και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας. «Καρμπόν» όμως.

4. Το αν είσαι «τέρμα» αποτριχωμένη παντού.
Παντού όμως. Προσοχή, δεν σου λέει κανείς να αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει γενικώς «δάσος». Και ασφαλώς το άνω χείλος, τα πόδια, οι μασχάλες και το μπικίνι είναι περιοχές στις οποίες επιβάλλεται να κάνεις αποτρίχωση. Γυναίκα είσαι, όχι γορίλας. Απλώς χρησιμοποίησε την τεχνική που θες για να κάνεις την αποτρίχωση σου (ξυράφι, κερί ή ταινίες κ.ά.) και στην έκταση που θες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσαρμοστείς στα γούστα του συντρόφου σου. Το σώμα σου είναι δικό σου. Εσύ επιλέγεις το τι θα κάνεις σε αυτό και πώς. Για παράδειγμα, αν εκείνος θέλει οι γυναίκες να μην έχουν καθόλου τρίχες στα χέρια, κι εσύ δεν θες να κάνεις αποτρίχωση στη συγκεκριμένη περιοχή, είναι δικαίωμά σου να μην κάνεις. Αν αυτό τον αποτρέψει να προχωρήσετε στο sex, τότε είναι σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σου. Κατά βάση όμως, ο μέσος άντρας δεν θα ασχοληθεί τόσο με το θέμα, ούτε πρόκειται να σε περάσει «από κόσκινο».

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;