Δες τι έκαναν, ισχυριζόμενοι πως δουλεύουν στο Pornhub (photos)
Μια απίστευτη ιστορία που σκαρφίστηκε μια παρέα νεαρών

t1

Μια παρέα νεαρών προσποιήθηκαν ότι δουλεύουν για το Pornhub και κατάφεραν να κάνουν τον γύρο της Ευρώπης μπαίνοντας στα καλύτερα Club.

Πιο αναλυτικά, η παρέα των νεαρών είχε μαζί της ένα μικρόφωνο, μια κάμερα και μερικές κάρτες του Pornhub και μπαίνοντας στα μαγαζιά δήλωναν πως φιλμάρουν ντοκιμαντέρ για τον τρόπο διασκέδασης στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Όταν η παρέα βρέθηκε στο club “The Roof” στην Πολωνία, κίνησε τις υποψίες. Ο υπεύθυνος του μαγαζιού, Joakim Leufstedt, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους:

“Αυτοί οι τύποι μπήκαν στους πριβέ χώρους του club και έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο μαζί με τα κορίτσια που δουλεύουν εδώ. Τους ρώτησα τί κάνουν. Μου είπαν πως είναι από την Ολλανδία και πως ταξιδεύουν μαζί με μια Ιταλίδα πορνοστάρ για να καταγράψουν τα καλύτερα club της Ευρώπης για λογαριασμό του Pornhub”.

Η αντίδραση του Pornhub

t2

Το Pornhub φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο ασχολίαστο έτσι λοιπόν με ένα μήνυμα δήλωσε ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον των νεαρών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 41 εκατομμύρια χρήστες επισκέπτονται την διάσημη ιστοσελίδα πορνό καθημερινά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;