10 ψέματα που λένε οι γυναίκες στο πρώτο ραντεβού!

πρώτο ραντεβού

Μεταξύ μας τώρα, αλλά και ένα μικρό ψέμα ενίοτε δεν πρόκειται να καταστρέψει τον κόσμο. Έτσι δεν είναι; Πόσο μάλλον στην περίπτωση ενός ραντεβού, που είτε δεν πάει όπως θα ήθελες, είτε πάει υπέροχα και θέλεις να εντυπωσιάσεις τον άνθρωπο που στέκεται απέναντί σου. Όπως και να ‘χει πάντως, οι γυναίκες σε αυτό το θέμα παίρνουν αριστείο. Γιατί; Διότι ένα θηλυκό ξέρει τον τρόπο να πει ένα ψέμα με τόση αληθοφάνεια, που συνήθως ο άντρας που τη διεκδικεί δεν παίρνει χαμπάρι και φυσικά πιστεύει όλα όσα του ξεστομίζει εκείνη.

Δες λοιπόν εν συνεχεία τα δέκα πιο συχνά ψέματα που λένε οι γυναίκες σε ένα ερωτικό ραντεβού!

1. “Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα”.

Αυτός είναι ο πιο ευγενικός και ενδεδειγμένος τρόπος να πει μια γυναίκα αντίο σε κάποιον που πέρασε μαζί του τις τελευταίες δύο ώρες και παρ’ ολίγον να την πάρει ο ύπνος όσο τον κοιτούσε και τον άκουγε! Εδώ το ψέμα είναι για το καλό του παρτενέρ!

2. “Ναι, εννοείται θα το κανονίσουμε ξανά”.

Ίσως το 2060. Τότε μπορεί να βρει λίγο χρόνο και για δεύτερο βαρετό ραντεβού μαζί του.

3. “Αυτή την εβδομάδα θα είμαι πολύ απασχολημένη”.

Σύνηθες. Και φυσικά παρακαλάει από μέσα της να μην τη ρωτήσει ο άλλος, τι δουλειές έχει, γιατί δεν ξέρει πως να του πει, ότι ψάχνει να βγει ραντεβού με κάποιον που της αρέσει πραγματικά.

4. “Μα, φυσικά είναι απόλυτα λογικό να μοιράσουμε τον λογαριασμό στα δύο και μάλιστα με το τι ακριβώς παρήγγειλε ο καθένας”!

Κακά τα ψέματα, αλλά μια γυναίκα τρώει χοντρή ξενέρα, εάν δεν κεράσει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού.

5. “Ναι, πες μου περισσότερα για την κατασκήνωση που πήγαινες μικρός”.

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το είπε από ενδιαφέρον, απλώς η τελευταία σας σιωπή ήταν τόσο εκκωφαντική που την έπιασε αμηχανία, και κάτι έπρεπε να κάνει για να μη βαλτώσει η στιγμή. Οπότε φίλε μου, μην παίρνεις θάρρος και αρχίζεις να εξιστορείς τα σώψυχά σου.

6. “Πραγματικά πρέπει να πέρασες πολύ δύσκολα στον χωρισμό σου”.

Κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει τα πάντα για την πρώην κοπέλα του παρτενέρ της, ειδικά όταν αναφέρεται σε εκείνη με διάφορα κοσμητικά, γιατί μέσα της πιστεύει, ότι ενδεχομένως δεν την έχει ξεπεράσει ακόμη!

7. “Μα, βέβαια το Star Wars ήταν η καλύτερη ταινία όλων των εποχών”.

Πως να μην της αρέσει; Δεν πρωταγωνιστεί καμία γυναίκα, τελευταία φορά τη είδε στα 10 της και φυσικά δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να συζητάει για αυτή ένα τέταρτο, μη σου πω και παραπάνω!

8. “Ήρθα κατευθείαν από το γραφείο”.

Αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο καλό ψέμα. Ακόμη και εκείνος θα δυσκολευτεί να πιστέψει ότι έρχεσαι έτσι περιποιημένη απευθείας από την δουλειά, με φτιαγμένα μαλλιά, τέλειο μακιγιάζ και προσεγμένα ρούχα. Βρες κάτι καλύτερο να πεις την επόμενη…

9. “Αυτά τα τακούνια είναι ψηλά, αλλά είναι τόσο άνετα στο περπάτημα”.

Όχι, τα πόδια της δεν την έχουν πεθάνει στον πόνο, φυσικά και μπορεί να περπατήσει ακόμα ένα τετράγωνο μέχρι το αμάξι και εννοείται πως έχει σταματήσει να ακούει τι της λέει ο σύντροφός της εδώ και κανά μισάωρο, γιατί το μόνο που σκέφτεται είναι πότε θα πάει σπίτι να βγάλει τις γόβες της.

10. “Ξέρω να μαγειρεύω, και μάλιστα πολύ καλά”.

Αφήσαμε για το τέλος, ένα μικρό ψέμα, που εάν πάνε όλα καλά μεταξύ σας, θα βρεθείς κάποια στιγμή μελλοντικά στη “δυσμενή” θέση να αποδείξεις πόσο καλή μαγείρισσα είσαι. Απόφυγέ το λοιπόν, για δικό σου καλό, αλλά και δικό του, μην πάθει καμιά τροφική δηλητηρίαση ο άνθρωπος, ακόμη δεν τον γνώρισες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0