ΕΚΠΑ: Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Διαταραχές Άγχους στα Παιδιά και στους Εφήβους”
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Διαταραχές Άγχους στα Παιδιά και στους Εφήβους” του ΕΚΠΑ.

ΕΚΠΑ

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Διαταραχές Άγχους στα Παιδιά και στους Εφήβους” του ΕΚΠΑ.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση επαγγελματιών υγείας καθώς και εκπαιδευτικών στο χώρο της ειδικής αγωγής όσον αφορά την κατάλληλη ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παθολογικού άγχους παιδιών και εφήβων στο χώρο εργασίας τους

Επίσης στόχος είναι η εκμάθηση σύγχρονων θεραπευτικών προσεγγίσεων, καθώς και στις ενημέρωσή τους σχετικά με τα τρέχοντα κλινικά και ερευνητικά δεδομένα που αφορούν το πεδίο των Αγχωδών Διαταραχών. Οι συναντήσεις θα περιλαμβάνουν τόσο διαλέξεις όσο και εργαστήρια ανάλυσης κλινικών περιπτώσεων.

Κατηγορίες υποψηφίων που γίνονται δεκτοί

Η χρονική διάρκεια του Προγράμματος είναι 12 διαλέξεις διάρκειας 5 ωρών ανά δεκαπενθήμερο. Συνολική διάρκεια σεμιναρίου: 6 μήνες. To Πρόγραμμα θα διεξάγεται κάθε δεύτερο Σάββατο και ώρες 10:00 πμ έως 15:00 μμ, με έναρξη στις 09/05/2015 και λήξη στις 05/12/2015.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται ηλεκτρονικά και η αποδοχή ή η απόρριψή της ανακοινώνεται στον υποψήφιο εκπαιδευόμενο ατομικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν: ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι παιδοψυχίατροι και ψυχίατροι, παιδίατροι, ιατροί λοιπών ειδικοτήτων, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, επισκέπτες υγείας, ειδικοί παιδαγωγοί, λοιποί εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο σχετικό αντικείμενο. Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, θα είναι κατά σειρά: επαγγελματική εμπειρία σε συναφή αντικείμενα, μεταπτυχιακές σπουδές, επίπεδο γνώσης αγγλικής γλώσσας, βαθμός βασικού πτυχίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο Paso.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;