Αφιέρωμα: Οι βραζιλιάνικες σαπουνόπερες με τις οποίες μεγαλώσαμε! (videos)

Και φυσικά αναφέρομαι στη γενιά του ’80. Όσοι ανήκουν σε αυτή τη γενιά μεγάλωσαν -όχι με τούρκικες σειρές, όπως οι σημερινές γενιές- αλλά με τις λεγόμενες βραζιλιάνικες, αργεντίνικες, μεξικάνικες soap operas/ τηλενουβέλες!

Στις οποίες έχανε κυριολεκτικά “η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα”! Λάθη, πάθη, έρωτες, αυτοκτονίες, φόνοι, ερωτικά τρίγωνα, τυφλοί που έβρισκαν το φώς τους, ανάπηροι που ξαναπερπατούσαν, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και ψεύτικες εγκυμοσύνες, αθώοι να πηγαίνουν στη  φυλακή και η φυλακή να παίρνει μπουρλότο, σφεταιρίστριες και δίδυμες αδερφές, και όλα αυτά να διαδραματίζονται σε βίλες και στην απόλυτη χλίδα! Και όλα αυτά να συμβαίνουν το ένα πίσω από το αλλό, στους ίδιους ανθρώπους!Η προσωποποίηση του άκρατου “ρεαλισμού” δηλαδή!

Η αλήθεια είναι πάντως ότι γέμιζαν τα μεσημέρια μας μετά το σχόλασμα από το σχολείο και μέχρις ότου ερχόταν η ώρα να πας φροντιστήριο, και μετά πάλι το φροντιστήριο όλο και κάποια τέτοια σειρά θα πετύχαινες στην TV.Εντάξει ραπανάκια είχαμε γίνει!

Δες εδώ τους τίτλους αρχής με τα soundtracks μερικών από τις δημοφιλέστερες σαπουνόπερες εκείνης της περιόδου και κάνε ένα ταξίδι στη δικιά σου “memory lane”:

1. “Maria la del bario” ( ή “Η Μαρία της γειτονιάς”)

2. “Marimar”

3.”Rosalinda”

4. “La Usurpadora”

5. “Muneca Brava” (ή “Μιλάγκρος η ατίθαση”)

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;