Πρεμιέρες 2015: Ένα Σπίτι στο Παρίσι!

O σπουδαίος σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας Israel Horovitz (Author!Author!, The Strawberry Statement, Sunshine), ο άνθρωπος που έδωσε στον Al Pacino τον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο επί σκηνής, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη ένα από τα πιο γνωστά θεατρικά του έργα.

Με πρωταγωνιστές τους διακεκριμένους Maggie Smith (The Best Exotic Marigold Hotel), Kevin Kline (No Strings Attached) –σε μία από τις πιο απαιτητικές του στιγμές- και Kristin Scott Thomas (The English Patient), το “Ένα Σπίτι στο Παρίσι” αναμειγνύει με μοναδικό τρόπο τον ρομαντισμό με τις κωμικές και δραματικές σκηνές.

Η ρομαντική αυτή κομεντί αποπνέει παρισινή φινέτσα, επιφυλάσσει εξαιρετικές ερμηνείες και από τους τρεις πρωταγωνιστές και θυμίζει το καλό γαλλικό κρασί που καταναλώνει ευλαβικά η πρωταγωνίστρια. Με σκηνικό την πόλη του φωτός και με μήλο της έριδος ένα πανέμορφο διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης, αυτή η ιστορία αποδεικνύει ότι πάντα στο τέλος η αγάπη κερδίζει.

Σύνοψη

Η τύχη του Mathias (Kevin Kline), ενός αποτυχημένου και άφραγκου Νεοϋορκέζου, αλλάζει όταν κληρονομεί ένα διαμέρισμα στο Παρίσι από τον αποξενωμένο πατέρα του. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι το διαμέρισμα είναι κατειλημμένο από τη Mathilde (Maggie Smith), μια εκλεπτυσμένη ηλικιωμένη κυρία και την υπερπροστατευτική της κόρη Chloe (Kristin Scott Thomas). Επίσης, ενημερώνεται ότι σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία δεν μπορεί να αποκτήσει το εν λόγω περιουσιακό στοιχείο, παρά μόνο μετά τον θάνατο της Mathilde. Όσο προσπαθεί να πουλήσει το διαμέρισμα και να συνεχίσει τη ζωή του, ο Mathias ανακαλύπτει ότι η Mathilde και ο πατέρας του ήταν εραστές για πολλά χρόνια. Ο ίδιος εντωμεταξύ αισθάνεται μια ανεξέλεγκτη έλξη για τη γοητευτική Chloe.

Διάρκεια: 106’

22 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

MY OLD LADY_Poster_logomedia_70x100-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;