Αντιδράσεις προκάλεσε το νέο video clip της Sia

Με πρωταγωνιστές τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό Shia LaBeouf και την 12χρονη χορεύτρια “θαύμα” Maddie Ziegler, η Αυστραλή τραγουδίστρια Sia κυκλοφόρησε το νέο της video clip, απ’ τον Νο1 δίσκο της 1000 Forms of Fear.

Η διάδραση που έχουν οι δύο πρωταγωνιστές στο μουσικό βίντεο εξόργισε θαυμαστές και μη που κατηγόρησαν τη Sia για εικόνες παιδοφιλικού περιεχομένου, και ανάγκασαν την τραγουδίστρια να εξηγήσει το σκεπτικό και την υπόθεση πίσω απ’ το βίντεο.

“Το περίμενα ότι κάποιοι θα φώναζαν “ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ!!!” όταν θα έβλεπαν το κλιπ”, έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Maddie και ο Shia είναι οι μόνοι δύο ηθοποιοί που ένιωσα πως μπορούσαν να παίξουν την “Sia”, εμένα δηλαδή. Παίζουν το ίδιο πρόσωπο – πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.”

Απαντώντας σε τουίτ θαυμαστή της τόνισε: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που ταράχτηκαν από το “Elastic Heart”. Ο σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω ένα περιεχόμενο γεμάτο συναίσθημα, και όχι να ταράξω ανθρώπους.” Δήλωσε μάλιστα πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και το “Πώς γυρίστηκε το video clip” στο οποίο θα εξηγείται ακόμα περισσότερο η πλοκή και τα νοήματά του.

Δείτε και εσείς το πολυσυζητημένο video, που αν και βρίσκεται λίγα 24ωρα στο youtube, έχει ξεπεράσει ήδη τα 20 εκατομμύρια χτυπήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;