Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 10-17 Νοεμβρίου

#zwdia

Ημέρες αποφάσεων

Από την Λίλιαν Σίμου

Από τις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό ξεκίνησε μία ιδιαίτερη πορεία. Κινήθηκε σε ευθεία ροή και μάλιστα τον διαδέχτηκε ο Ερμής στον Σκορπιό στις 29 του ιδίου μήνα. Από εκεί, ο Ερμής στράφηκε σε ανάδρομη κίνηση στις αρχές Οκτωβρίου και μπήκε ξανά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10 Νοεμβρίου για να συνεχίσει την πορεία του.

Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε τι μας προσέφερε ως γνώση και εμπειρία κατά την ανάδρομη κίνηση.

Κατ΄αρχήν, άγγιξε δύο τομείς της ζωής μας, τις σχέσεις και την κτητικότητα. Ανασφάλειες σχετικά με συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις, υπογραμμίστηκαν καθώς είχαμε μέσα στον Οκτώβριο τις εκλείψεις. Θέλοντας και μη, βγήκαν στην επιφάνεια τα προβλήματα, οι αδυναμίες, οι παραλείψεις και οι αγωνίες μας.

Προκλήσεις πολλές, κάποιες φορές εκρηκτικές. Αλλά και μία γενικότερη αναστάτωση μέσα στον Οκτώβριο, μας έβαλε σε σκέψεις.

Συλλέξαμε το υλικό των εμπειριών και τώρα, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σχετικά με ό,τι συνέβη μέσα στο τελευταίο δίμηνο.

Δύσκολες οι ισορροπίες, καθώς ήδη αυτή την εβδομάδα, ο Ερμής θα διελαύνει από την μοίρα της στάσης και της αναδρομής του, και θα μας προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα. Πόνος, πάθος, ένταση, πικρία, φόβος ή και ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα, υπογραμμίζονται…

Πώς πρέπει να αντιδράσουμε; Πού καταλήγουμε μετά την δίμηνη πορεία του; Η μοίρα όπου συνέβη η αλλαγή, είναι η μοίρα πτώσης της Σελήνης. Βαθιά ριζωμένα συναισθήματα, προσκολλήσεις και δυσκολίες συναισθηματικής έκφρασης, μας πονούν, αλλά και μας παρακινούν, να ξεπεράσουμε πλέον ό,τι μας βαλτώνει ψυχολογικά, συναισθηματικά, υλικά…

Ας κάνουμε την επανάστασή μας, ακόμη και μέσα από τις στάχτες μας!

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας δώσει κάποιες επιπρόσθετες λεπτομέρειες…

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν και η πρόβλεψη για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

Προσωπικές αγωνίες προέκυψαν μέσα από τις ανασφάλειες που έχετε συσσωρεύσει. Ενδεχομένως η εξωστρεφής σας φύση, δεν σας επέτρεψε να έχετε σαφή εικόνα των συγκινήσεών σας. Η παρόρμησή σας, σας κάνει να αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα κάποιες φορές. Τώρα, μετά την δίμηνη εμπειρία των γεγονότων της ζωής σας, θα είναι σημαντικό να απαλύνετε ό,τι σας έχει πονέσει. Ακολουθείτε το ένστικτό σας. Αναζητήστε το μήνυμα πίσω από τις λέξεις στις σχέσεις σας. Μία νομική υπόθεση κλείνει, αλλά μην ανοίγετε νέα νομικά θέματα. Οι διεκδικήσεις ολοκληρώνονται αυτή την εποχή. Με ένα σύντροφο, μπορεί να μην αισθάνεστε μεγάλη σιγουριά τώρα και να αμφισβητείτε την παρουσία του στη ζωή σας. Και εδώ, ο χρόνος θα αποδείξει αν αξίζει ή όχι. Αν ήδη έχετε σαφείς αποδείξεις, είναι η κατάλληλη στιγμή για τελικές αποφάσεις και κινήσεις.

Ταύρος

Η ζωή σας είναι πιεστική μέσω των σχέσεων και είναι αυτό λόγος για να μην είστε ευχαριστημένοι. Κρίνετε διαρκώς όσα άτομα έχετε απέναντί σας, καθώς και τις διεκδικήσεις που ασκούν προς εσάς. Οι συνεργασίες δύσκολα θα χαλαρώσουν αυτό το διάστημα, και ίσως θα είναι απαραίτητο να έρθετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και μπορούν να σας στηρίξουν. Για τον λόγο αυτό, μην διογκώνετε τα προβλήματα, μην δίνετε μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι σας έχει πονέσει και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τις σχέσεις. Θα κρίνετε καλύτερα. Μην υιοθετείτε την κριτική του καθενός. Καλό θα είναι, με ψυχραιμία, να εκφράσετε πλέον τις σκέψεις, να μοιραστείτε τις ιδέες και να καταλήξετε με τον συνεργάτη ή το ταίρι σας, σε κάποιο συμπέρασμα.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής απελευθερώνεται πλέον από το περιβάλλον της αναδρομής του. Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί και να αποφύγετε τις υποχρεώσεις που δημιουργούν άγχος στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Συζητήσεις με συναδέλφους ή άτομα που είναι υφιστάμενά σας, ίσως απαιτούν ευθύτητα αλλά με μία ευελιξία που διαθέτετε από την φύση σας. Κάποιες λεπτομέρειες θα μπορείτε να τις τακτοποιήσετε. Ευαισθησίες υγείας σχετικά με το εντερικό σύστημα, την πέψη, το άγχος και την νευρικότητα, μπορεί να πάψουν να σας απασχολούν. Μικρά σχόλια από το περιβάλλον μπορεί να σας ενοχλήσουν, αλλά θα είστε πλέον σε θέση να τα αντιλαμβάνεστε έγκαιρα και να δράσετε ανάλογα των περιστάσεων. Διορατικοί και περισσότερο επίμονοι, θα αποδώσετε στην εργασία σας.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή σας προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα. Τελειώνει όμως με θετικές προδιαγραφές. θα λέγαμε πως κλείνετε σημαντικές υποθέσεις, είτε με ένα αγαπημένο σας, είτε με το φλερτ σας, είτε με το παιδί σας. Μπορεί να είχατε διαφορές, εκκρεμότητες μεταξύ σας ή κάποια θέματα να επιλύσετε. Αν πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος, συζητήστε το. Αλλά με υπομονή και δίχως επικριτική διάθεση. Ζήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, διατηρήστε την εικόνα των θετικών αναμνήσεων μαζί του, αλλά μην επενδύετε σε ό,τι βιώσετε αυτές τις μέρες, γιατί θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε αρκετά και να κρίνετε αντικειμενικά όσους αγαπάτε. Ωστόσο, η επαφή με ό,τι σας εμπνέει, θα σας ξεκουράσει.

Λέων

Οι μέρες μπορεί να έβγαλαν στην επιφάνεια διαφορές με την πατρική περιουσία. Ή ένα πρόβλημα στο ακίνητό σας και μία διαπραγμάτευση που δεν ευώδωσε. Κάθε ανάλογο θέμα, μπορείτε σταδιακά να το αποκαταστήσετε και να το αναπτύξετε. Ίσως θελήσετε να σκεφθείτε πώς θα ξεκινήσετε θέματα επισκευών, ή κάποιες άλλες ανάγκες. Με τους οικείους σας ήταν και ίσως ακόμη είναι δύσκολη η συνεννόηση, καθώς θα πρέπει να είστε λίγο χαλαροί μαζί τους. Διαφορετικά οι παρεξηγήσεις θα είναι χωρίς λόγο και αφορμή και το κυριότερο… δεν θα καταλήγουν πουθενά! Στο τέλος δεν θα ξέρετε γιατί φθάσατε στην διαφωνία. Προσπαθήστε να τους κατανοείτε, να εμβαθύνετε στα αίτια των αδυναμιών στην οικογένεια. Αυτό θα σας βοηθήσει. Μέσα στο σπίτι μπορείτε όμως να εμπνευστείτε, να βρείτε στιγμές γαλήνης και απομόνωσης και μία ηρεμία. Φροντίστε το και δημιουργείστε μία γλυκιά ατμόσφαιρα

Παρθένος

Ο Ερμής ως κυβερνήτης σας, σας προκάλεσε από τις αρχές Οκτωβρίου, δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων. Καθυστέρησαν ή αναβλήθηκαν πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει. Επειδή δεν σας αρέσει να ξεφεύγετε από το πρόγραμμά σας και αισθάνεστε ανασφάλεια, θα έχετε πλέον την διαχείριση και σε μεγάλο βαθμό τον έλεγχο στην ροή των γεγονότων. Οι επαφές με τα αδέλφια ή στο στενό περίγυρο, αποκάλυψαν τα μηνύματα που δεν μπορούσατε να προσλάβετε. Κάποιος ενδέχεται να είχε προσπαθήσει να σας υποβάλλει άλλες ιδέες από αυτές που έχετε. Τώρα είστε σε θέση να κατασταλάξετε και να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις. Μην αποθαρρύνεστε, ξέρετε πλέον πού έχετε δίκιο και γιατί.

Ζυγός

Δύσκολες οι οικονομικές σας συνθήκες το προηγούμενο διάστημα. Η οικονομική δυσπραγία θα είχε ενοχλήσει αισθητά, θα διαπιστώσατε πως βρεθήκατε σε δύσκολη θέση και θα ήταν αρκετά αδύναμη η θέση σας σε σχέση με όσα είχατε μάθει, σαν τρόπο ζωής. Ίσως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε αυτά που αξίζουν όμως, κάτι που έγινε κατανοητό πρόσφατα. Άνθρωποι, στόχοι, αντικείμενα με τα οποία έχετε δεθεί συναισθηματικά, εκτιμώνται εξ αρχής, με περισσότερη ποιότητα όμως. Σας ταιριάζει κάποια οικονομική συναλλαγή που κρίνεται ως απαραίτητη τώρα και σημαντική. Ενδιαφερθείτε να τακτοποιήσετε λίγο τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα χρήματά σας. Επίσης, άτομα που είναι πολύτιμα για σας, μπορεί να σας πλήγωσαν με τα λόγια τους ή να υπήρξατε σκληροί και τώρα μπορεί να αποκατασταθεί η σχέση.

Σκορπιός

Η αρχή της αναδρομής του Ερμή συνέβη στο ζώδιό σας, αρκετά δύσκολο λοιπόν το διάστημα αυτό, αφού θα αναμοχλεύατε τις παλιές καταστάσεις της ζωής και θα αισθανθήκατε περισσότερο επιφυλακτικοί. Αν και ήταν περίπλοκα τα συναισθήματα και οι σκέψεις, ξέρετε πως η αναπόληση σας οδήγησε σε κατανόηση και κάποια συμπεράσματα. Κάνετε σαφείς επιλογές στο εξής. Άτομα που δεν είναι ειλικρινή, απέναντί σας φεύγουν οριστικά από τη ζωή σας. Πιστεύετε στις δυνατότητές σας. Αφουγκράζεστε το ένστικτό σας. Σταδιακά η ροή αποκαθίσταται στις υποθέσεις σας και θα μπορείτε να βρείτε μία σειρά στη ζωή και στις σχέσεις σας. Οι αντιπαραθέσεις πλέον δεν σας πτοούν και διαχειρίζεστε τους στόχους με ευθύτητα, ενώ τα αποταμιεύματά σας μπαίνουν σε μία τάξη.

Τοξότης

Βιώσατε μία δυσκολία αυτό το διάστημα, αφού υπήρξαν ταλαιπωρίες και κάποιες φορές, φάνηκε να μην ξεχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα, την λογική από τον οραματισμό. Και επειδή είστε άτομα που λειτουργείτε εξωτερικεύοντας σκέψεις, η αναστολή των αποφάσεων σας έφερε σε αδιέξοδο. Έχετε όμως μία καλύτερη συνειδητοποίηση στο εξής, αν και είστε ακόμη για κάποιο χρονικό διάστημα επιφυλακτικοί. Επιδιώξτε να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση, ενδοσκόπηση, ανάλογα με την φιλοσοφία που σας ταιριάζει. Η καθημερινότητα θα φανεί πιο απλή και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες διακριτικά και αποτελεσματικά παράλληλα. Ενδιαφερθείτε να βρείτε χρόνο για σας, μην περιμένετε να είστε στους έντονους ρυθμούς και την ταχύτητα που είχατε ως τώρα. Η υπομονή και επιμονή σας ανταμείβονται.

lilian

Αιγόκερως

Η περίοδος ήταν για σας σημαντική, αφού σας παρείχε το κίνητρο να στραφείτε προς την αναθεώρηση στόχων και να κάνετε κάποιες κινήσεις ικανές να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις στο εξής. Το μόνο που θα ήταν σημαντικό, είναι να αποφύγετε πλέον την σκληρή κριτική για τους φίλους και συνεργάτες σε μία ομάδα. Θα πείσετε με το παράδειγμά σας, με την στάση σας, με τις ιδέες σας. Επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα σχέδια και να αλλάξει ο προγραμματισμός σας, αν καταλάβατε το προηγούμενο δίμηνο πως κάτι δεν ταίριαζε. Η επιβράδυνση που υπήρξε ήταν επωφελής, θα διαπιστώσετε πως ο χρόνος ήταν απαραίτητος προκειμένου να διορθώσετε κάποια θέματα ή να δείτε λεπτομέρειες που σας διέφυγαν.

Υδροχόος

Για σας η καριέρα διακυβεύεται με τις αποφάσεις που θα πάρετε ή τα λόγια που θα πείτε. Ήδη υπήρξαν θέματα που πρέπει να επεξεργαστείτε από τώρα και στο εξής. Συζητήσεις, λόγια που έκρυβαν άλλα μηνύματα, κάποιες κινήσεις λιγότερο ανοιχτές, κάποιες ανταγωνιστικές επιθέσεις, σας απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να συζητήσετε πολλά πράγματα γύρω από τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας. Αντίθετα, ας είστε περισσότερο διορατικοί, προκειμένου να κάνετε πρώτοι την έκπληξη! Οφείλετε να βάλετε μία τάξη στο κοινωνικό σας προφίλ και να ρυθμίσετε καλύτερα τις οικογενειακές σας σχέσεις ή υποχρεώσεις. Βασίζονται σε σας και θα ήταν καλό να φανείτε αντάξιοι. Μία σημαντική απόφαση θα παρθεί σύντομα, αν όλα τα έχετε εξετάσει με περίσκεψη.

Ιχθείς

Η περίοδος αυτή ενδέχεται να έγινε αφορμή για να λύσετε νομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τα οικονομικά ή τουλάχιστον κάποια στήριξη που θα σας προσφέρει ικανές λύσεις για να ξεπεραστεί η κρίση. Συζητήσεις και φιλοσοφικές προσεγγίσεις, σας έδωσαν δύναμη και μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας, πάντα όμως σε ένα σταθερό πλάνο. Μην θυσιάζετε τις αξίες σας και παραμείνετε σθεναρά στα «πιστεύω» σας. Αν ταξιδέψατε αυτή την εποχή, οι εμπειρίες δεν θα ήταν πολύ ευχάριστες προφανώς, αλλά είναι καλό να δώσετε βάση στην ουσία. Σας δίδαξαν. Δεχτείτε τα δώρα ως βαθύτερη γνώση και αν υπήρξαν παρεξηγήσεις, ως αλλαγή στάσης για την επικοινωνία. Είστε διαισθητικά άτομα και τώρα μπορείτε να συντονιστείτε καλύτερα με το ένστικτό σας. Επιλέγετε στο εξής εκείνους που συμπορεύονται με τις ιδέες σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;