Suzuki: Έρχεται το νέο Vitara

Suzuki: Έρχεται το νέο Vitara

Το νέο Suzuki VITARA, το SUV που όλοι περίμεναν, παρουσιάζεται και επίσημα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, φανερώνοντας από την πρώτη ματιά, ότι εκτός από ένα όνομα με ιστορία, πρόκειται και για ένα μοντέλο με λαμπρό μέλλον

Από την πρώτη παρουσίασή του το 1988, το Suzuki VITARA κατάφερε να κερδίσει το απαιτητικό κοινό μιας κατηγορίας που ζητούσε εκτός δρόμου ικανότητες σε ένα πακέτο με στιλ και ευκολία οδήγησης ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Το GRAND VITARA, το οποίο λανσαρίστηκε το 1998, κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση του κοινού γιατί κατάφερε να πετύχει την ιδανική εξισορρόπηση των υψηλών off-road δυνατοτήτων με τις εξαιρετικές on-road οδηγικές επιδόσεις.

Αυτά ακριβώς τα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα ενσωματώνει το νέο VITARA: Μικρότερες διαστάσεις, όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες, εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP και κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας, επιτρέποντας παράλληλα στους ιδιοκτήτες να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ, χάρη στις δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου VITARA! Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Suzuki όφειλαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου το νέο VITARA να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό οδηγό.

Το νέο VITARA εξελίχθηκε από την αρχή ενσωματώνοντας όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφάλειας, οδηγικής απόλαυσης και περιβαλλοντικών επιδόσεων, ενώ ταυτόχρονα φανερώνει από την πρώτη ματιά την ταυτότητά και την κληρονομιά ενός γνήσιου τετρακίνητου Suzuki, χάρη στη χαρακτηριστική εμπρός γρίλια, το καπό-trademark του μοντέλου, αλλά και τις ανασηκωμένες προς τα πίσω πλαϊνές γραμμές.

Ταυτόχρονα, το νέο Vitara προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του νέου VITARA να εκφράσει το προσωπικό του στιλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;