Δες τι πρέπει να κάνεις όταν οι γείτονές σου κάνουν σεξ και ακούγονται!

couple-in-bed

Είναι η φάση που ξέρεις ακριβώς τι ώρα θα αρχίσει το πανηγύρι. Γνώριμοι ήχοι, γνωστοί και οι πρωταγωνιστές, γιατί θες δεν θες κάποια στιγμή θα τους πετύχεις, αφού στην ίδια πολυκατοικία μένετε. Περασμένες 22.00 λοιπόν και ο γείτονας έχει φέρει μια καινούρια γκόμενα για να περάσει την “μοναχική¨του νύχτα με ενδιαφέρον τρόπο, και να σπάσει την ανία που βιώνει… μισό λεπτό να θυμηθώ από πότε. Α, ναι, απο χθες το βράδυ, και την προηγούμενη σύντροφο που είχε έρθει να του κάνει παρέα.

Μπορεί κάποιος που δεν το έχει βιώσει, όταν ακούσει γι’αυτό να γελάσει. Αλλά φίλε μου, μόνο η εμπειρία και μία δοκιμή μπορεί να σε πείσει. Γιατί, κάποιες φορές, τα σεξουαλικά ένστικτα των ανθρώπων είναι πιο άγρια και από αυτά των ζώων (χωρίς πλάκα), διότι εμείς έχουμε και κάτι που ονομάζεται διαστροφή. Και για να στο δώσω να το καταλάβεις με αριθμούς, πως είναι όταν ακούς γάτες να το κάνουν στον δρόμο την περίοδο της αναπαραγωγής και να σηκώνουν το τετράγωνο στο πόδι, ό,τι ώρα και να είναι, αυτό κάντο επί 10 όταν πρόκειται για ανθρώπους και δη για σεξομανείς, όπου αν δεν κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά, και φοβούνται μη καταντήσουν ασέξουαλ.

Και όχι δηλαδή στο κάτω κάτω της γραφής ότι μας πέφτει και λόγος τι κάνει ο καθένας πίσω από την πόρτα του, αλλά ρε φίλε, κάνε ότι έχεις να κάνεις με τρόπο, δεν χρειάζεται να σου δώσουν συγχαρητήρια και οι ένοικοι του 6ου την επομένη. Αλλά, είναι και αυτοί που τους αρέσουν οι επιδείξεις, και οι φωνές, και κάθε φορά που πλαγιάζουν στο κρεβάτι βγάζουν τον γκοντζίλα που κρύβουν μέσα τους, για να τρίξουν τα δόντια της γκόμενας, τα θεμέλια της πολυκατοικίας, και τα νεύρα των γειτόνων. Εντάξει man, το πιάσαμε το μήνυμα… Μπορείς να κατεβάσεις λίγο την ένταση την επόμενη φορά; Μα φυσικά και όχι, που θα κανονίσουμε εμείς, όχι εμείς, τ τι θα κάνει και θα βάλουμε όρους στο κρεβάτι του. Ας τους αφήσουμε ελεύθερους τους ανθρώπους να βγάλουν τα μάτια τους (και αν τους ακούσεις πραγματικά είναι σαν να βγάζουν τα μάτια τους, και σφαδάζουν από τον πόνο).

Αφού όμως επιτρέπουμε κάτι τέτοιο, κατά 99% θα επαναληφθεί, και μάλιστα με χειρότερο τρόπο. Και τι πρέπει να κάνεις λοιπόν αν βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα, και θες να διαβάσεις, να δουλέψεις, να ηρεμήσεις ή να ξεκουραστείς, και έχεις συγχρόνως ηχητικό backround από το “η τιμωρία της άτακτης μαθήτριας ΧΧΧ”; Εμείς επειδή σε σκεφτόμαστε, και επειδή ξέρουμε πως είναι να ακούς τους άλλους να γλεντάνε και εσύ να πρέπει να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, έχουμε να σου προτείνουμε ορισμένους τρόπους για να αντιμετωπίσεις το παρόν περιστατικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρώτη Λύση: Να βάλλεις δυνατά την μουσική, μέχρι να τελειώσει το τζέρτζελο. Εξάλλου, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, γιατί δεν θα διαρκέσει για πολλή ώρα, εκτός και αν έχεις γείτονες την Ντούβλη και τον Γκουζγκούνη. Τότε, τι να πω; Άκουσε αγαπημένους μουσικούς δίσκους, ή κάνε μουσικά αφιερώματα σε διάφορους καλλιτέχνες. Αν εξαντλήσουν και την υπάρχουσα δισκογραφία, τότε είναι άξιοι συγχαρητηρίων, και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες.

Δεύτερη Λύση: Να πας μια βόλτα στην γειτονιά, ή να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου να τα πείτε. Μέχρι να τελειώσει το τηλεφώνημα, και μέχρι να γυρίσεις από την βόλτα, όλα θα είναι όπως και πριν, και η ησυχία θα έχει επιστρέψει. Βέβαια, αν δεν έχεις όρεξη να περπατήσεις, και είναι πολύ αργά για να πάρεις κάποιον γνωστό σου τηλέφωνο, μπορείς να πας να κάνεις ένα ντουζάκι, ή να βάλλεις ηλεκτρική σκούπα. Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα τους ακούς, θα συμμαζέψεις και λίγο το σπίτι.

Τρίτη Λύση: Να κάνεις και εσύ σεξ, και σαν αντίποινο να φωνάζεις ακόμη πιο δυνατά με το ταίρι σου, για να τους περάσετε το μήνυμα με τον καλύτερο τρόπο, που δεν είναι άλλος από την ανταπόδωση. Μάλιστα, θα το πετύχετε ακόμη καλύτερα αν αρχίσετε όταν αυτοί σταματήσουν. Τι στο καλό; Θα σας ακούσουν! Τώρα, στην περίπτωση που είσαι μόνος ή μόνη, μπορείς να πας να τους κάνεις παρέα…. Πλάκα κάνω. Αν και μπορεί να το έβρισκαν ενδιαφέρον να μπουν και άλλα πρόσωπα στο παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1