Διδακτορικό πρόγραμμα στη σοκολάτα από το Τμήμα Μηχανικών του Πανεπιστημίου Cambridge!

Σοκολάτα κατά του...βήχα!

Είσαι λάτρης της σοκολάτας σε σημείο που θα σε έψηνε να σπουδάσεις πάνω σε αυτήν;

Διδακτορικό πρόγραμμα στην σοκολάτα προσφέρει το τμήμα Χημικών Μηχανικών και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Cambridge.

Ο στόχος μάλιστα του συγκεκριμένου διδακτορικού προγράμματος είναι να βρεθεί πώς γίνεται να μη λιώσει η σοκολάτα σε θερμά κλίματα, ενώ η περιγραφή αναφέρει ότι στόχος της έρευνας είναι «η διερεύνηση των παραγόντων που επιτρέπουν τη σοκολάτα, η οποία έχει σημείο τήξεως κοντά σε εκείνη του ανθρώπινου σώματος, να παραμείνει σε στερεή κατάσταση, διατηρώντας τις ιδιότητες που ζητούν οι καταναλωτές όταν αποθηκεύεται και πωλείται σε θερμά κλίματα».

Το Πανεπιστήμιο τονίζει ότι η έρευνα βασίζεται κυρίως σε πειράματα, αλλά απαιτούνται καλές μαθηματικές γνώσεις.

Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι τις 29 Αυγούστου 2014.

Για εσάς που μπορεί να ενδιαφέρεστε για το ιδιαίτερο διδακτορικό πρόγραμμα δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.jobs.cam.ac.uk/.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;