Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και Περσείδες θα φωτίσουν τον ουρανό, δείτε τις εκδηλώσεις!

Σήμερα εκτός από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την πιο φωτεινή βροχή διαττόντων αστέρων, που ονομάζονται Περσείδες.  Την ίδια στιγμή που οι Περσείδες θα φωτίζουν τον Ελληνικό ουρανό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους η οποία θα βρίσκεται σε απόσταση 356,896 χιλιομέτρων μακριά από τη Γη.  Σήμερα το βράδυ ανοιχτοί θα μείνουν όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι.   Στο θωρηκτό Αβέροφ, ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός, ο Βασίλης Λέκκας και οι δύο νέοι ερμηνευτές η Σαβέρια Μαργιολά και ο Χρήστος Μακρής θα συνοδεύσουν την καλοκαιρινή αυτή βραδιά, με το ολόγεμο φεγγάρι του Αυγούστου, και στα τραγούδια και τις συνθέσεις θα πρωταγωνιστήσουν, μα ποιος άλλος φυσικά, η θάλασσα και η σελήνη!

Σήμερα εκτός από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την πιο φωτεινή βροχή διαττόντων αστέρων, που ονομάζονται Περσείδες.

Την ίδια στιγμή που οι Περσείδες θα φωτίζουν τον Ελληνικό ουρανό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους η οποία θα βρίσκεται σε απόσταση 356,896 χιλιομέτρων μακριά από τη Γη.

Σήμερα το βράδυ ανοιχτοί θα μείνουν όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι. 

Στο θωρηκτό Αβέροφ, ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός, ο Βασίλης Λέκκας και οι δύο νέοι ερμηνευτές η Σαβέρια Μαργιολά και ο Χρήστος Μακρής θα συνοδεύσουν την καλοκαιρινή αυτή βραδιά, με το ολόγεμο φεγγάρι του Αυγούστου, και στα τραγούδια και τις συνθέσεις θα πρωταγωνιστήσουν, μα ποιος άλλος φυσικά, η θάλασσα και η σελήνη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;