Τρεις παρενέργειες της σεξουαλικής επαφής!

SexCoupleAttractive

Το σεξ αναμφίβολα μας φτιάχνει τη διάθεση, μας χαλαρώνει και μας τονώνει την αυτοπεποίθηση, έχει όμως και μερικές παράξενες “παρενέργειες” που δε θα περίμενε κανείς. Δείτε εν συνεχεία ποιες είναι αυτές και που οφείλονται!

1. Νύστα

Κατά τον οργασμό αλλάζει η ροή του αίματος στον εγκέφαλο. Ολλανδοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι τη στιγμή της κορύφωσης περίπου στο 70% του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου (το οποίο ελέγχει και τη λήψη των αποφάσεων) η ροή του αίματος είναι μειωμένη. Χωρίς όμως αρκετό αίμα δεν ενεργοποιούνται αρκετοί νευρώνες του εγκεφάλου και έτσι κάνει την εμφάνισή της η έντονη υπνηλία. Παράλληλα, με τον οργασμό απελευθερώνεται τεράστια ποσότητα ενδορφινών, οι οποίες συμβάλλουν στη χαλάρωση και μας κάνουν να αισθανόμαστε μια ευχάριστη κούραση. . .

2. Δυσκολία ενούρησης

Κατά τον οργασμό συστέλλονται οι σφιγκτήρες μύες, με αποτέλεσμα να κλείνει το άνοιγμα της ουροδόχου κύστης. Χρειάζεται επομένως χρόνος, ώστε να χαλαρώσουν οι μύες μετά το σεξ.

3. Κράμπες στα δάχτυλα των ποδιών

Κατά τη διάρκεια του σεξ, τα νεύρα μεταδίδουν σήματα κατά μήκος του νωτιαίου μυελού, σε συγκεκριμένες νευρικές διόδους. Παράλληλα, τη στιγμή του οργασμού συστέλλονται οι μύες της λεκάνης. Όταν ο οργασμός είναι πολύ έντονος, ενεργοποιούνται και διπλανά νεύρα, όπως αυτό που ελέγχει την αίσθηση στην πατούσα. Κάπως έτσι λοιπόν προκαλούνται και οι κράμπες. . .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;