Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 24 Ιουλίου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 24 Ιουλίου

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη 24 Ιουλίου.

Πάμε να τις δούμε:

Το Καλοκαίρι της Ζωής Μας 

Η Λέα, ο Αντριέν και ο μικρός τους αδερφός Τεό, ο οποίος έχει γεννηθεί κουφός, θα κάνουν φέτος διακοπές στην Προβηγκία μαζί με τον παππού τους, έναν ελαιοπαραγωγό που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ στο παρελθόν, λόγω μιας οικογενειακής παρεξήγησης. Το συγκεκριμένο πλάνο διακοπών δεν είναι και το αγαπημένο τους.

Επιπλέον, η ανακοίνωση του πατέρα τους ότι θα φύγει από το σπίτι, μια μέρα πριν ξεκινήσουν οι διακοπές, κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Μέσα στις πρώτες 24 ώρες έχει ήδη ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε παππού και εγγόνια, τα οποία θεωρούν ότι ο αδικαιολόγητα νευρικός παππούς τους έχει εμμονή με τον έλεγχο.

Το θυελλώδες παρελθόν του Πολ έρχεται στην επιφάνεια επαναφέροντας ένα σκηνικό δεκαετίας του ‘70, με φόντο τις βουνοκορφές των Άλπεων!

Στην ταινία συμμετέχουν οι: Ζαν Ρενό, Άννα Γκαλίενα

Ηρακλής

Ο Ντουέιν Τζόνσον ενσαρκώνει τον πιο γνωστό Έλληνα ημίθεο, τον ένα και μοναδικό Ηρακλή, όπως αυτός αποτυπώνεται ανάγλυφα στο graphic novel του Στιβ Μουρ.
Ο τεραστίων (τρις)διαστάσεων ήρωάς μας και οι άξιοι σύντροφοί του στα όπλα (Αταλάντη, Αμφιάραος, Αυτόλυκος, Ιόλαος, Τυδέας) προσλαμβάνονται από το βασιλιά της Θράκης, Κόρτυς, και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσουν το στρατό τους και να τον μεταμορφώσουν σε μηχανή πολέμου, ενάντια στο Ρήσο που επιβουλεύεται το θρόνο.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, όμως, ή μήπως οι ήρωές μας έπεσαν θέμα σκευωρίας;
Μια επική περιπέτεια με χορταστικές σκηνές μάχης γεμάτες αίμα, πολλούς φόνους, προδοσία και συγκινητικές θυσίες που μας αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το θρύλο του γιου του Δία, τον Ηρακλή που πραγματοποίησε τους Δώδεκα Άθλους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;