Χ.Α.: Από τη φυλακή στη Βουλή για άρσεις ασυλιών

 

Έκρηξη Μιχαλολιάκου-Παππά κατά Σαμαρά και αποκαλύψεις για επιπλέον επαφές με Μπαλτάκο και Μουρούτη, με τον τελευταίο να διαψεύδει τον γραμματέα της Χ.Α.

«Οδηγήσατε με χειροπέδες τον αρχηγό του τρίτου κόμματος και δεν του δώσατε τη δυνατότητα να έχει λόγο. Και μας αφαιρέσατε τα πολιτικά μας δικαιώματα», είπε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατά την παρουσία του στο κοινοβούλιο για την άρση της ασυλίας του μαζί με τους Χρ. Παππά και Ι. Λαγό, βάσει του άρθρου 57 του Σωφρονιστικού Κώδικα, ενώ σημείωσε επίσης για την εκλογική άνοδο του κόμματός του ότι «Σας ομιλεί ο αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και ευχαριστώ από το βήμα τους 536.000 ψηφοφόρους, που σήκωσαν το ανάστημά τους στη χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Μόνο στο Σουδάν και στην Ελλάδα είναι φυλακισμένοι βουλευτές». Τέλος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε ότι δεν φοβάται τη φυλακή και χαρακτήρισε τίτλο τιμής τις χειροπέδες του, όπως κάθε αγωνιστής που αγωνίζεται για τις ιδέες του, όπως είπε, ενώ σε μια ένταση με το προεδρείο της Βουλής ανέβασε τους τόνους φωνάζοντας «σκάσε» προς τον Χρ. Μαρκογιαννάκη και στο κλείσιμο της ομιλίας του κάλεσε του ψηφοφόρους της Χ.Α. να αγωνιστούν να πέσει η αντεθνική κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όπως τη χαρακτήρισε.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κι οι Παππάς και Λαγός, με τον Χρήστο Παππά, να δηλώνει μεταξύ άλλων στο κοινοβούλιου για την άρση της ασυλίας των τριών μελών και Βουλευτών της Χ.Α. ότι «Επινοήσατε μια δίωξη εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, το οποίο συμμετέχει στις εκλογές νόμιμα με απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας. Τι άλλο θέλετε για να αποδειχτεί ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική δίωξη;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;