Το spitogatos.gr εξαγοράστηκε από την πολυεθνική Real Web SA

images

Η #1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, spitogatos.gr, με ανακοίνωσή της εξήγγειλε την απόκτηση του πλειοψηφικού της πακέτου από την ηγετική εταιρεία του real estate, Real Web, που εδρεύει στο Λουξεμβούργο.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω επιτυχία της ιστοσελίδας αποτελεί υπόδειγμα προς όλη την σκηνή των ελληνικών start up.

Μάλιστα, εκτός από μια επιτυχία για τους δημιουργούς του site, το οποίο στα 8 χρόνια λειτουργίας προσελκύει πλέον πάνω από 1,5 εκατομμύριο μοναδικούς χρήστες το μήνα, η εν λόγω εξαγορά αποτελεί μια μεγάλη διεθνή επένδυση που διαφημίζει τις δραστηριότητες του συνόλου των ελληνικών start-ups στο εξωτερικό.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη και την προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας, ενώ παράλληλα αισθανόμαστε και τυχεροί επειδή έχουμε πλέον καταπληκτικά εφόδια για να παρέχουμε πολύ μεγάλη αξία στην Ελληνική αγορά ασχολούμενοι με αυτό που αγαπάμε”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο CEO και συνιδρυτής του spitogatos.gr, Δημήτρης Μελαχροινός.

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος της Real Web Silvio Pagliani δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ενισχύσουμε την ανάπτυξη του Spitogatos.gr και πιστεύουμε ότι, ενώνοντας δυνάμεις τόσο μεταξύ του Spitogatos.gr και του Spiti24.gr όσο και μεταξύ της ελληνικής ομάδας και των υπολοίπων ομάδων των εταιρειών στις οποίες συμμετέχουμε, θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τη βέλτιστη εμπειρία για όλους τους Έλληνες που εμπλέκονται σε μία συναλλαγή στο χώρο των ακινήτων”.

Τέλος, το spitogatos.gr υπήρξε η πρώτη ελληνική start-up στο χώρο της τεχνολογίας, που άντλησε κεφάλαια από θεσμικό επενδυτή, αφού το φθινόπωρο του 2009, χρηματοδοτήθηκε από την Oxygen Capital, venture capital fund, στην οποία συμμετέχει το Ταμείο Νέας Οικονομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;