Πως ήταν η Conchita Wurst πριν από μερικά χρόνια;

Βλέποντας κανείς φωτογραφίες του παρελθόντος από την ντίβα της φετινής Eurovision Conchita Wurst, αναρωτιέται, ποιοι ήταν οι λόγοι που την/τον ώθησαν, να επιλέξει μια τόσο εκκεντρική και περίεργη εμφάνιση.

#TomNeuwirth

Η Conchita Wurst, γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1988 ως Thomas (Tom) Neuwirth. Εργάστηκε ως διακοσμητής βιτρινών και μετέπειτα ασχολήθηκε με το τραγούδι, που αποτελούσε και την μεγάλη του αγάπη, και ήταν ο front man ενός boy band. Εν συνεχεία όμως, ο Tom αποφάσισε να συνεχίσει solo καριέρα, και δήλωσε πως ήρθε η ώρα του να ξεχωρίσει…

#Conchita-Wurst2

Και το κατάφερε, με έναν περίεργο και αποκρουστικό κατά πολλούς τρόπο. Δημιούργησε την persona Conchita Wurst, η οποία, παρά το γεγονός ότι λατρεύει το make up και την γυναικεία ένδυση, δεν θέλει να αποχωριστεί την αντρική γενιάδα της. Η αλήθεια είναι πως μας έχει μπερδέψει με την πάρτη της, και αυτό το καταλαβαίνετε και από την εναλλαγή θηλυκού και αρσενικού άρθρου κατά την συγγραφή του κειμένου μας. Πάντως, όπως δηλώνει η ίδια, θέλει να προβάλλει το “ουδέτερο” και το εναλλακτικό.

#conchita wurst

Δείτε και το τραγούδι με το οποίο πέρασε στον τελικό, και επιχειρεί να κατακτήσει την πρωτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;