5 τρόποι να κερδίσεις ένα Eurotrip αυτό το καλοκαίρι!

eurotrip

Είναι ήδη μέσα Απριλίου με τη μέρα να μεγαλώνει και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς για το καλοκαίρι από το να πάρεις μέρος σε ένα διαγωνισμό γεμάτο περιπέτεια;

Το goeuro.com συγκέντρωσε σε μία λίστα, 5 διαγωνισμούς, των οποίων τα βραβεία κυμαίνονται από ταξιδιωτικά κουπόνια σε πακέτα γεμάτα εμπειρίες μέχρι ένα δεκαήμερο road trip.

Wold Nomads & GoEuro ­ Υποτροφία για ταξιδιωτικούς συγγραφείς

To GoEuro και οι World Nomads συνεργάζονται με το MatadorU και το Hostelworld ώστε να προσφέρουν σε τρεις τυχερούς ταξιδιωτικούς συγγραφείς την ευκαιρία να κερδίσουν ένα πληρωμένο road trip στα μέτρα τους σε όλη την Ευρώπη είτε με τρένο, αεροπλάνο, ή λεωφορείο ­ για την εμπειρία αυτή μετά θα γράψουν φυσικά στο blog τους.

Πληροφορίες εδώ.  www.goeuro.com/euro-road-trip

DialAFlight ­ ‘Ταξιδιωτικά Selfies’

To DialAFlight απονέμει ένα κουπόνι αξίας £350 στο πιο αστείο η εντυπωσιακό selfie τραβηγμένο σε ένα ταξίδι. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα πακέτο διακοπών στηνΕυρώπη.

Πληροφορίες εδώ. http://www.telegraph.co.uk/travel/travel-competitions/9956549/Win-a-350-holiday-voucher.html

Gap360 ­ Bucket List

Το Gap360 διοργανώνει ένα “Bucket List” διαγωνισμό. O τυχερός νικήτης θα έχει την ευκαιρία να σβήσει 5 πράγματα από τη δική του λίστα σε ένα ονερικό ταξίδι. Στους διαγωνιζόμενους δίνεται μία λίστα με 60 must-dos και εκείνοι πρέπει να κρατήσουν τα 5 αγαπημένα τους.

Πληροφορίες εδώ: http://www.gap360.com/bucket-list

The Telegraph ­ ‘Just Back’

Επίδοξοι bloggers και ταξιδιωτικοί συγγραφείς έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέχρι $1000 στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό του “The Telegraph”. Κάθε βδομάδα, το καλύτερο άρθρο για μία πρόσφατη περιπέτεια (μέχρι 500 λέξεις), κερδίζει £200 και το τελικό βραβείο επιλέγεται στο τέλους του χρόνου

Πληροφορίες εδώ.  http://www.telegraph.co.uk/travel/travel-writing-competition/

Βραβεία Solas

Αυτή τη χρονιά διοργανώνονται τα ένατα ετήσια βραβεία Solas-τιμώντας τα καλύτερα ταξιδιωτικά κείμενα σε 21 κατηγορίες κάθε χρόνο. Οι ιστορίες διηγούνται περιπέτειες από την Ινδία, τη Νότια Αμερική και από όλον τον κόσμο. Η καλύτερη ιστορία κερδίζει έπαθλο των $1000, ενώ η δεύτερη και τρίτη καλύτερη παίρνουν $750 και $250 αντίστοιχα.

Πληροφορίες εδώ: http://www.besttravelwriting.com/

Σχετικά με το Goeuro.com: 

To goeuro.com είναι μία μηχανή αναζήτησης για ταξίδια στην Ευρώπη, η οποία συνδυάζει αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Η online πλατφόρμα φέρνει επανάσταση στην εμπειρία αναζήτησης ταξιδίων, δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές, καλύτερες τιμές και πιο εύκολη κράτηση. Μέσω του GoEuro οι ταξιδιώτες μπορούν να ψάξουν από και προς οποιαδήποτε τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων ή χωριών, προσφέροντας τις καλύτερες διαθέσιμες μεταφορικές επιλογές βασισμένες σε τιμή, συνολικό χρόνο ταξιδιού και χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν διαφορετικές ιστοσελίδες, ώστε να οργανώσουν ένα ταξίδι.

Με το GoEuro ο προγραμματισμός του ταξιδιού γίνεται απλός, ευέλικτος και προσωπικός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;