657474_police_2

Όλα ξεκίνησαν από έναν διαγωνισμό φωτογραφίας, με τον οποίο το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης προσκαλούσε τους χρήστες του Twitter να ποστάρουν φωτογραφίες τους με αστυνομικούς!

Αρχικά, κάποιοι πόσταραν χαρούμενες φωτογραφίες σαν αυτήν που βλέπετε από πάνω, αλλά στη συνέχεια αρκετοί εκμεταλλεύτηκαν με χιούμορ και επικριτική διάθεση την ευκαιρία, προκειμένου να κριτικάρουν τις μεθόδους της αστυνομιας της Νέας Υόρκης.

Έτσι, ο διαγωνισμός που σφραγίστηκε με το hashtag #myNYPD και έγινε στο πλαίσιο καμπάνιας μέσω κοινωνικών δικτύων για την τόνωση του προφίλ της υπηρεσίας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γύρισε μπούμερανγκ ενατίον του αφού χιλιάδες χρήστες του Twitter, πόσταραν με αναφορά σε αυτό το hashtag φωτογραφίες αστυνομικής βαρβαρότητας.

Bl2lJO-CMAA14p0

Μάλιστα, τo αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, αντέδρασε, τελικά, ένα 24ωρο αργότερα με την εξής αμήχανη δήλωση: “Το NYPD δημιουργεί νέους τρόπους αποτελεσματικής επικοινωνίας με την κοινότητα. Το Twitter παρέχει ένα ανοικτό βήμα για την ανταλλαγή απόψεων χωρίς λογοκρισία και αυτός ο διάλογος οφελεί την πόλη μας.”

Τέλος, το hashtag #myNYPD βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο πολυσυζητημένα θέματα του Twitter και το feed του ανανεώνεται συνεχώς με φωτογραφίες, ενώ έχει εγείρει παρόμοιες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, με μια από τις πιο δημοφιλείς να είναι αυτή του ελληνικού Twitter με hashtag #myELAS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;