10 πράγματα που πρέπει να κάνεις αμέσως μετά το Πάσχα!

post-list-big

Κάθε χρόνο στην αργία του Πάσχα, συμβαίνει το εξής: Έχεις χρόνο να κάτσεις και να σκεφτείς. Ειδικά αν είσαι μακριά από το σπίτι σου. Εκτός κι αν προτιμάς το συρφετό συγγενών και οικογενειακών φίλων που ρωτάει “πόσο μεγάλωσες;”, “τι τάξη πας;” και άλλα τέτοια -τουλάχιστον- αμήχανα.

Απομακρύνεσαι, βρίσκεις ένα χώρο out-of-sight για αυτούς και σκέφτεσαι τι έκανες μέχρι τώρα. Γενικά, το Πάσχα είναι και ιδιαίτερη περίοδος. Είναι πριν την εξεταστική για τους φοιτητές, είναι πριν από τις Πανελλαδικές για τους μαθητές, είναι τετραήμερο για τους εργαζόμενους. Ένα καλό time-out λοιπόν!

Αντί για άρθρο που να εύχεται χρόνια πολλά που λες, κάτσαμε και σκεφτήκαμε (και είδαμε ότι μας αγαπάς, μόνο εσύ, μόνο εσύ) αν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα δεκάλογο με life hacks που είτε κάνουμε οι ίδιοι, είτε θα θέλαμε να κάνουμε, και… ιδού: 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις από αύριο κιόλας φίλε αναγνώστη:

  1. Κοιμήσου όσο περισσότερο μπορείς. Δε φαντάζεσαι πόσο καλύτερα νιώθεις την επόμενη μέρα. Και θα γεράσεις και αργότερα. Και θα αδυνατίσεις περισσότερο. Τι άλλο πΧια;
  2. Ονειρέψου τη ζωή που θες, και πάρε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να την πετύχεις. Καμία ideal ζωή δεν έγινε με συμβιβασμούς!
  3. Πάρε ένα σκυλάκι, ή κάτι άλλο σε κατοικίδιο. Δε φαντάζεσαι πόσο πιο χαρούμενο θα σε κάνει.
  4. Ξεκίνα ένα άθλημα, ποτέ δεν είναι αργά. Έστω ξεκίνα γυμναστήριο γαμώτο, έρχονται παραλίες. Αν πάρεις σκυλάκι βέβαια, δε σου χρειάζεται άθλημα για γυμναστική, θα έχεις να το κάνεις βόλτες.
  5. Κατέβασε το Whatsapp ή το Snapchat. Φτιάξε ένα group chat με τους φίλους σου, για να κανονίζετε να βγαίνετε. Για όλα τα άλλα, υπάρχει το δικό μας chat. Α, και η γνωστή κάρτα.
  6. Κρύψε από το facebook newsfeed σου, όσους σε στεναχωρούν. Υπάρχει κόσμος που σου φτιάχνει τη διάθεση, το ξέρεις.
  7. Βρες ένα θέμα που να σε ενδιαφέρει και διάβασε για αυτό. Είναι απίστευτο το πόσα sites και blogs υπάρχουν εκεί έξω, για το κάθε μικρό πράγμα. Χμ, και βιβλία. Υπάρχουν και βιβλία! Απλά δεν πάει ποτέ το μυαλό μου εκεί. (Μη σου πω πως πιθανότατα θα υπάρχουν και μεταπτυχιακά πάνω σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Αλλά το πάω μακρυά).
  8. Πάρε ένα μικρό tablet. Αυτό είναι ΤΟ life hack. Σε συνδέει με τον κόσμο χωρίς να σου τρώει μπαταρία από το κινητό! (Κρατιέμαι να μην πω iPad Mini Retina).
  9. Κάνε κάτι δημιουργικό. Γράψε ένα άρθρο, φτιάξε ένα σχέδιο, ένα τραγούδι. Κάτι. Ξεκίνα τη δική σου startup. Αν δεν τα κάνεις τώρα, πότε θα τα κάνεις; Και αν η ώρα είναι τώρα, να ξέρεις πως έχουμε κι εμείς μία… χμ… startup, που της αρέσει να βοηθάει άλλες startups!
  10. Γράψου στο δωρεάν newsletter του uselessdaily.com. Θα σου έρχεται κάθε πρωί η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Είναι γαμάτο. Χωρίς πολλά λόγια.

Μέχρι την επόμενη αντίστοιχη λίστα, του χρόνου το Πάσχα, καλά να περνάτε και χρόνια πολλά!

Και να μην κάνετε ό,τι σας λένε οι λίστες. Να φτιάχνετε δικές σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;