Το neolaia.gr στους ρυθμούς των Boys and Noise!

Το neolaia.gr στους ρυθμούς των Boys and Noise!

Το νεανικό, ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο νεανικό boy band , που αναδείχτηκε πέρυσι από τον διαγωνισμό της Amita Motion , φέτος, έχοντας συμπληρώσει με επιτυχία έναν ολόκληρο χρόνο δράσης και δημιουργίας, και με τα τραγούδια τους να έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, πιο ανανεωμένοι από ποτέ, μας παραχώρησαν την παρακάτω συνέντευξη, πριν ανέβουν στην σκηνή για μία μοναδική positive συναυλία, με αφορμή την ολοκλήρωση του Audition for Fun, της δεύτερης θετικής εμπειρίας του Amita Motion Positive Club. Παιδιά με ταλέντο, όνειρα και πάθος που έχουν να μας πουν πολλά και να μας δείξουν ακόμη περισσότερα… Αυτή είναι η συνέντευξη που μας παραχώρησαν:

1. Νικητές του περσινού διαγωνισμού της Amita Motion, μέσω του οποίου αναδείχθηκε το συγκρότημα “Boys and Noise”. Πως σας βοήθησε η νίκη αυτή;

Ήταν το σημείο έναρξης για εμάς. Όλα ξεκίνησαν από την Amita Motion, και την ευχαριστούμε πραγματικά για όλα όσα έχει κάνει για εμάς. Μέσω του περυσινού διαγωνισμού, δημιουργηθήκαμε και ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα και υπογράψαμε συμβόλαιο με την Panik Records, που είναι η εταιρεία μας και μας υποστηρίζει σε κάθε βήμα μας. Σήμερα βρισκόμαστε στο Koo-Koo, μαζί με τους φετινούς νικητές της δεύτερη θετικής εμπειρίας του Amita Motion Positive Club του Audition for Fun, και είμαστε πανέτοιμοι για ένα αξέχαστο live.

2. Φέτος είστε μέλη του “Amita Motion Positive Club”, και της παρέας που τα βλέπει όλα θετικά. Πείτε μας λίγα λόγια γι’ αυτή την ιδέα.

Είναι μια πολύ ωραία ιδέα, και κάτι σχετικό με αυτό που είχε γίνει πέρυσι και με εμάς. Είναι συγκινητικό να βλέπεις νέα παιδιά να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, να ακούς νέες φωνές και να συνεργάζεσαι μαζί τους, όπως εμείς συνεργαστήκαμε πέρυσι με τους Playmen. Είναι για όλους μια πολύ ωραία εμπειρία, από όπου προκύπτει και ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Και είμαστε μια παρέα που τα βλέπει όλα θετικά! Τι πιο ωραίο από το να βλέπεις καινούριους καλλιτέχνες, με όρεξη, να κυνηγούν το όνειρό τους και να σχεδιάζουν το μέλλον τους;

3. Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστείτε στην δεύτερη θετική εμπειρία του “Amita Motion Positive Club”, το Audition for Fun. Πως ήταν η εμπειρία αυτή;

Ήταν υπέροχη, γιατί ήρθαμε σε επαφή με νέα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Ακούσαμε μάλιστα πολύ καλές φωνές. Τα πέντε παιδιά που νίκησαν φέτος ήταν εξαιρετικά, κάναμε και πρόβες μαζί, και τους ευχόμαστε καλή τύχη σε ό,τι και αν ακολουθήσουν, μέσα από την καρδιά μας.

4. Τι μηνύματα παίρνετε από τους fans σας, για την συμμετοχή σας στο “Amita Motion Positive Club”;

Είναι πολύ θετικά και χαρούμενα μηνύματα, και όλοι χαίρονται που είμαστε μέρος του Αmita Motion Positive Club και συμμετέχουμε σε ενέργειες της Amita Motion.

5. Πόσο σημαντική είναι για εσάς η συμμετοχή των fans σας στις ενέργειες του “Amita Motion Positive Club” και ποια είναι η επαφή που έχετε μαζί τους;

Η υποστήριξη του κόσμου είναι το Α και το Ω για έναν καλλιτέχνη, που εκλαμβάνοντας την αγάπη του, παίρνει δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσει και να είναι κάθε φορά όλο και καλύτερος σε κάθε του εμφάνιση, κάθε του live και κάθε του δράση εν γένει. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι πολύ σημαντική και η προσφορά της Amita Motion, που μας φέρνει κοντά με τον κόσμο, και τον κόσμο κοντά με την μουσική.

6. Τι σημαίνει για εσάς θετική ενέργεια;

Θετική ενέργεια για εμάς είναι τα χαμόγελα, οι αγκαλιές, τα φιλιά, και φυσικά οι στιγμές που έχουμε με τις fans μας, τις noisers, που βρίσκονται και σήμερα εδώ για να μας υποστηρίξουν με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό.

7. Να περιμένουμε να σας δούμε και σε επόμενες θετικές εμπειρίες του “Amita Motion Positive Club” ;

Είμαστε πολύ θετικοί απέναντι στην όλη ιδέα, μας αρέσει ιδιαίτερα, και λόγω του νεαρού της ηλικίας μας, να περιμένετε και άλλα πράγματα από εμάς…

8. Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για τα καλλιτεχνικά σας βήματα;

Έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον. Συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών, διάφορες συνεργασίες και νέα κομμάτια. Αμέσως μετά το Πάσχα μάλιστα, θα κυκλοφορήσει το πρώτο νέο μας κομμάτι από την Panik Records φυσικά, που είναι και άκρως καλοκαιρινό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;