Ιατρική Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου - Αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ

europaiko-panepisthm

Σταθμός στη δυναμική και εξελισσόμενη πορεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η πρόσφατη αναγνώριση της Ιατρικής Σχολής από το ΔΟΑΤΑΠ, ανακοινώθηκε σήμερα από το Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Με την απόφαση αυτή του ΔΟΑΤΑΠ, η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η πρώτη και η μοναδική Σχολή, μη κρατικού Πανεπιστημίου, που έχει κριθεί ως ισότιμη των αντίστοιχων Σχολών των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Το πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έχει διάρκεια 6 χρόνια και η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική. Πέρα από τις βασικές επιστήμες, το πρόγραμμα εισάγει την Κλινική Πρακτική και Κλινική Εργασία στους σπουδαστές από το πρώτο έτος σπουδών. Αυτή η πρακτική προσέγγιση συνεχίζεται και στα έξι χρόνων σπουδών.

Το πτυχίο Ιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναγνωρίζεται διεθνώς και αποτελεί τη βάση για συνέχιση μεταπτυχιακών σπουδών. Απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου θα μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε άλλα διεθνή συστήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο Τηλ. +357 22713001, ή ηλεκτρονικά με τον κ. Ανδρέα Τζιωνή, Λειτουργό Εισδοχής Φοιτητών στο A.Tzionis@euc.ac.cy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;