Το νέο Mini John Cooper Works concept

Cooper1

Το ντεμπούτο του έκανε το νέο Mini John Cooper Works concept στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ.

Πιο συγκεκριμένα, το Mini John Cooper Works concept διαθέτει πολλές αισθητικές και σπορτίφ αναβαθμίσεις, σε σχέση με το νέο Mini, ενώ αναμένεται και το μοντέλο παραγωγής -που δεν θα απέχει πολύ από το πρωτότυπο- το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο στη Γενεύη.

Μάλιστα, σε μηχανικό επίπεδο αναμένεται η αναβαθμισμένη έκδοση παραγωγής να εφοδιάζεται με το ίδιο 2λιτρο μοτέρ του MINI S, που θα αποδίδει για την περίσταση 217 ίππους, ίσως και περισσότερους.

Έτσι, το νέο Mini John Cooper Works concept διαθέτει ένα «αγωνιστικό» body kit, που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με νέα σπόιλερ μπρος και πίσω, τον «all time classic» αεραγωγό στο καπό, μεγαλύτερη αεροτομή στο πίσω τμήμα, ενώ φέρει και 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Επιπλέον, κόκκινες ρίγες περιτρέχουν το καπό, την οροφή και τα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος, ενώ επιπλέον κόκκινα είναι και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας νέος διαχύτης, που φέρει δύο χρωμιομένες εξατμίσεις, τοποθετημένες στο κέντρο. Παράλληλα, σε ευδιάκριτα σημεία εξωτερικά υπάρχουν τα λογότυπα της έκδοσης «John Cooper Works».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;