Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Ιχθείς

pisces

Από την Λίλιαν Σίμου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Ιχθείς, ένα ιδιαίτερο ζώδιο με βάθος και ουσία που μπορεί να αισθάνεται αυτό που υπάρχει πίσω από τις λέξεις και πίσω από το επιφανειακό. Με ιδιαίτερη διαισθητική αντίληψη, αλλά και ένα έκδηλο οραματισμό, συχνά μοιάζει να ζει σε ένα ιδιαίτερο και δικό του κόσμο.

Από το φθινόπωρο του 2012 και μετά, ξεκίνησε μία ιδιαίτερα σημαντική διετία για σας. , μέχρι τα τέλη του 2014. Κι αυτό γιατί μπορείτε να γειώσετε λίγο πιο εύκολα πλέον την ζωή σας, αφού όμως γίνει ένας απολογισμός των πεπραγμένων και των εμπειριών των προηγούμενων χρόνων.

Θα λέγαμε πως μοιάζει αυτό το διάστημα σαν να ήταν μία νέα αρχή για σας, μέσα από ένα βαθύ ξεκαθάρισμα σε ιδέες, απόψεις, εκτιμήσεις και φιλοσοφία στη ζωή σας. Η φιλοσοφική προσέγγιση μπορεί να είναι αρκετά επίπονη, αφού σας φέρνει προ των ευθυνών συγκεκριμένων πράξεων ή κάποιας αμέλειας. Όμως και η διδασκαλία που παίρνετε αυτή την διετία, είναι ουσιαστικής σημασίας.

Για να θυμηθούμε λίγο τα γεγονότα, ο Κρόνος κινήθηκε στον Σκορπιό, τον Οκτώβριο του 2012 και παραμένει εκεί δύο χρόνια. Αυτό δείχνει ότι παίρνετε πάνω σας μεγαλύτερη ευθύνη από ό, τι πριν και ότι θα είστε πιο σοβαροί, συγκροτημένοι, αυστηροί, ή ξεκάθαροι. Σε γενικές γραμμές, η υγεία σας είναι καλή, αν και μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη ως προς τις αντοχές ή την ζωτικότητα.

Θα αποκρυσταλλώσετε σε γνώση και αντίληψη και θα είστε περισσότερο σοβαροί, συγκροτημένοι και αποφασιστικοί. Ειδικά το θέμα της αποφασιστικότητας σας ενδιαφέρει άμεσα, αφού είστε συχνά υποχωρητικοί, διστακτικοί ή αναβλητικοί. Τώρα πλέον θα αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Θα πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να κάνετε επιλογές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Στο ίδιο ζώδιο οι Δεσμοί της Σελήνης, διανύουν μία αντίστροφη πορεία από τον Κρόνο και μαζί του, είστε σε μία διαδικασία διαρκώς ξεκαθαρισμάτων σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας απόψεις, αλλά στον τρόπο με τον οποίο γεφυρώνετε την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας. Η συμπόρευση των Δεσμών της Σελήνης και του Κρόνου, σαν καρμική ανταμοιβή ή περιορισμός, είναι ένα μοναδικής εμπειρίας φαινόμενο που δεν θα βιώσετε ξανά… Απολαύστε το, αναζητήστε το μονοπάτι που σας ταιριάζει και να είστε ακριβοδίκαιοι και σωστοί πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό και μετά με τους άλλους. Αν παρεκλίνετε των υποχρεώσεων και της αυθεντικότητας, ή την στάσης σεβασμού προς τους άλλους, θα χάσετε μία μοναδική ευκαιρία εξέλιξης.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αφθονίας για σας, αλλά και ένας από τους κυβερνήτες του ζωδίου σας. Κινείται στον 5ο οίκο και σε μια όμορφη σχέση με τον Ήλιο σας ως τα μέσα Ιουλίου. Αυτό είναι μια άλλη θαυμάσια ευκαιρία για να αναπτύξετε συναισθήματα και να χαρείτε την ζωή. Προσδίδει αισιοδοξία, δημιουργική έφεση και ευκαιρίες. Αν και δεν είναι πάντα εύκολη η καθημερινότητά σας, μοιάζει σαν να υπάρχει ένα «χέρι προστασίας» και να κατορθώνετε μέσα από τις δυσκολίες να βγείτε νικητές.

Τα κύρια ενδιαφέροντά σας φέτος είναι να φροντίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, την προσωπική σας ευχαρίστηση, τα χόμπι και ευχάριστα ενδιαφέροντα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τη γνώση και την εκπαίδευση και τις διασκεδάσεις. Στην συνέχεια, θα είναι σημαντικό για σας να εξελιχθείτε μέσω ενός ταλέντου σας, θα σας εκτιμήσουν για ένα ξεχωριστό έργο και θα σας θαυμάσουν.

Μετά τα μέσα Ιουλίου, ο Δίας θα σας προσφέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο, και ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο, θα έχετε την δυνατότητα να αντλήσετε μία επιβράβευση για τον κόπο που καταβάλετε. Για το θέμα αυτό, θα υπάρξει ανάλογο άρθρο την εποχή εκείνη.

Σημαντικό είναι για σας το χρονικό διάστημα ως τις 26 Ιουλίου, αφού ο Άρης στον 8ο οίκο σας προκαλεί εσωτερική ένταση, άγχος και την ανάγκη να αντιδράσετε παρορμητικά, την οποία όμως ελέγχετε. Κυρίως κατά την ανάδρομη φορά του, την Άνοιξη, από την 1η Μαρτίου ως τις 21 Μαΐου, η υπομονή σας θα δοκιμάζεται και οι υποχρεώσεις μπορεί να αισθάνεστε πως σας περιορίζουν και σας εκνευρίζουν. Αποδεχτείτε πως για μερικούς μήνες θα είναι στενά τα περιθώρια δράσης, αλλά θα είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος ανασυγκρότησης, όπως και διερεύνησης.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στο ζώδιό σας, το οποίο κυβερνά (και θα παραμείνει για 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς είναι να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση. Θα χρειαστεί να προσέξετε όμως την ονειροπόληση, αφού ενισχύει αυτή την προδιάθεσή σας. Ευτυχώς ο Κρόνος σας προσγειώνει και σας φέρνει ισορροπία.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης (κυρίως υλικής) στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε

συνήθειες και να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα έχει και για την φετινή χρονιά μία σημασία για σας, αφού αγγίζει τον ψυχισμό σας και φέρνει μία αναστάτωση. Πρέπει να μάθετε να ζείτε χωρίς δεδομένα και σταθερότητα, κάτι που επιτάσσουν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες. Έχετε το ταλέντο της ευελιξίας και μπορείτε μέσα από αυτό να βρείτε την ισορροπία σας σε κάθε δύσκολη στιγμή. Διαισθητικά, ας είστε σε εγρήγορση.

Ο Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, προσφέρουν εν συντομία τα εξής:

Στη μέση της χρονιάς, τον Απρίλιο, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να διευκρινίσετε τις θέσεις σας στο άμεσο περιβάλλον. Συγχρόνως όμως θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας.

Κατά τον Οκτώβριο, θα πρέπει να έχουν κλείσει σημαντικοί κύκλοι και να δημιουργείτε το έδαφος για μία νέα ισορροπία σε ό,τι αφορά θέματα που για σας είναι σημαντικά, πολύτιμα και ξεχωριστά. Αναζητάτε την ασφάλειά σας.

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;