Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Καρκίνος

cancer_symbol

Από την Λίλιαν Σίμου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Ακόμη μία χρονιά στη σειρά των ετών που ξεκίνησαν από το 2010 και δημιούργησαν αρκετές αναταράξεις, στο κοινωνικό σας προφίλ και σ’ αυτό των σχέσεων. Καθώς συνεχίζεται η ροή που ήδη γνωρίζετε και έχετε βιώσει, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες δέκα μέρες στο ζώδιο του Καρκίνου, θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή ακόμη μία χρονιά, αφού ως το τέλος θα εισπράξετε κάποια σημαντικά δώρα.

Καρκίνος, το πρώτο ζώδιο της γονιμότητας και του συγκινησιακού, δεκτικό και παρορμητικό παράλληλα.

Με τον Κρόνο και τις εκλείψεις να λειτουργούν υπέρ σας, θα είστε σε θέση να κάνετε μία ουσιαστική αλλαγή προς όφελός σας, ως τα τέλη του 2014. Κι αυτό γιατί ο μεν Κρόνος ήδη από τα τέλη του 2012 λειτουργεί σαν στήριγμα και τακτοποιεί τις συναισθηματικές σας σχέσεις, που δοκιμάζονται και αποδεικνύουν την αντοχή και την ποιότητά τους, ενώ παράλληλα σας θωρακίζει απέναντι σε κάθε ανούσια γνωριμία, οι δε εκλείψεις ως και το φθινόπωρο, θα ολοκληρώσουν την διαδρομή τους σε στόχους και δημιουργικά σχέδια, φέρνοντας στο φως δεξιότητες και ταλέντα σας.

Δυσκολίες που έφερε η προηγούμενη χρονιά, ήταν ένας μέσον άσκησης και θα σας εισπράξετε πλέον τα θετικά, αφού αναγνωρίζετε τα μαθήματά σας.

Στις ευκαιρίες που σας περιμένουν, θα αποδίδουν άμεσα ικανοποίηση. Παρά τις αντιφάσεις του, στο πρώτο εξάμηνο όμως του νέου χρόνου, θα μπορείτε πλέον να είστε περισσότερο φωτεινοί, δημιουργοί, ανοιχτοί και αισιόδοξοι ξανά. Οι ορίζοντες διευρύνονται και το ταλέντο ή η κατάρτισή σας, θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Αρκεί, φυσικά, να έχετε εμπειρία και γνώση. Δεν θα σας χαριστεί κάτι, όσο θετικά κι αν φαντάζουν κάποια από τα στοιχεία. Η εποχή αξιώνει όποιον έχει προσπαθήσει πολύ και κατέχει με σαφήνεια το αντικείμενό του.

Στο ίδιο ζώδιο οι Δεσμοί της Σελήνης, διανύουν μία αντίστροφη πορεία από τον Κρόνο και μαζί τους, είστε σε μία διαδικασία διαρκώς ξεκαθαρισμάτων σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, υποχρεώσεις και ευθύνες, και τις σημαντικές σχέσεις ζωής. Η συμπόρευση των Δεσμών της Σελήνης και του Κρόνου, σαν καρμική ανταμοιβή ή περιορισμός, είναι ένα μοναδικής εμπειρίας φαινόμενο που δεν θα βιώσετε ξανά… Αναλογιστείτε επίσης τα γεγονότα της ζωής από το φθινόπωρο του 2012 ως σήμερα. Αναζητήστε το νόημα της ζωής μέσα από τους κρυφούς σας πόθους κυρίως ως τα τέλη του χειμώνα. Αν παρεκλίνετε των υποχρεώσεων και της αυθεντικότητας, ή την στάσης σεβασμού προς τους άλλους, θα χάσετε μία μοναδική ευκαιρία εξέλιξης.

Εξακολουθεί η συναισθηματική αναστάτωση, που ήδη υπάρχει εδώ και μία διετία ή τριετία, ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο. Κατά την περίοδο αυτή, θα είστε ακόμη σε μία αναταραχή και δεν αποκλείεται να αισθανθείτε πίεση και άγχος στην προσωπική σας ζωή. Αυτό φυσικά είναι μία προδιάθεση. Δεν αποκλείεται, αν με το ταίρι σας είστε καλά, να έχετε εναλλαγές που θα φτιάχνουν την διάθεση, θα διατηρούν τη φλόγα του έρωτα και θα φέρνουν στην επιφάνεια τα καλύτερα που μπορείτε να δημιουργήσετε, πρωτοτυπώντας και δημιουργώντας έκπληξη. Μην επιτρέπετε όμως να σας κυβερνούν τα πάθη, γιατί τότε, η ερωτική ζωή θα βαλτώσει και μόνο θετικά δεν θα μπορεί να σας προσφέρει.

Στην συμβολή του Δία, εκείνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ανακαλύψετε τις ευαίσθητες πτυχές που απορροφούν από το περιβάλλον κάθε συναίσθημα ή ανασφάλεια και σας βαραίνουν. Κι αυτό ως τα μέσα του χρόνου. Καθώς διανύει το ζώδιό σας μέχρι τον Ιούλιο, θα είστε διαρκώς σε μία εγρήγορση, θα θέλετε να προωθήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και να επεκταθείτε μέσα από ένα γόνιμο έργο, προσωπικής σας επιλογής. Έχετε πολλά να αποδώσετε, ενεργείστε άμεσα, αλλά προσέχετε τις ευαίσθητες περιόδους που προδιαγράφει η ατομική σας διαδρομή και φυσικά οι γενικές προδιαθέσεις του έτους.

Σημαντικό είναι το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο, ως τον Ιούλιο του 2014, όπου ο Άρης κινείται για αρκετούς μήνες στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής, οι οικογενειακές σας εξελίσσονται, όχι όμως σε ήπιους τόνους. Θα είστε μαχητικοί και δεν αποκλείεται καυστικοί ή εριστικοί, και παράλληλα θα αντιμετωπίζετε και αντιδράσεις, αντιπαλότητες, ή ανταγωνισμό. Κατά συνέπεια, ενώ θα έλκετε και θα κερδίζετε, κάποιοι άλλοι θα σταθούν απέναντί σας.

Θα χρειαστείτε την ψυχραιμία και την εγκράτεια, ως προσόντα, προκειμένου να χειριστείτε σωστά την δύσκολη αυτή περίοδο, τις σχέσεις με τους οικείους σας.

Ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία, θα πρέπει να είστε ευέλικτοι. Στην περίπτωση αυτή, θα σας φανεί αρκετά δύσκολο να αντεπεξέλθετε, καθώς θα είστε διαρκώς αμυνόμενοι ή επιτιθέμενοι. Θωρακιστείτε

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της ιδεολογίας και της ανώτερης μόρφωσης, ή την πνευματικής επέκτασης (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε μέσω της έμπνευσης ένα τομέα σπουδών, κυρίως γύρω από πνευματική δημιουργία και θεραπείες. Θα πρέπει να προσέχετε όμως την εξιδανίκευση κάποιων πνευματικών ανθρώπων. Καθώς αλλάζουν πολλά στη ζωή σας τα τελευταία χρόνια, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το ατομικό σας ιδεολογικό προφίλ. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης ή μπορεί να κάνετε σπουδές σε ένα τομέα της τέχνης.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στις κοινωνικές σας επιλογές, αλλάζοντας καταλυτικά το προφίλ στην καριέρα και στην προώθησή σας , και θα είναι εκεί για κάποια χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την ευρηματική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας μέσω των σχέσεων και συνεργασιών και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος, κυρίως μέσω αυτών.

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας. Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές θα είστε ως και το 2015 σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές. Σημαντικές γνωριμίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες, ας μην σας ταράζει. Αντίθετα, δεν θα υπάρχει περιθώριο αδύναμων σχέσεων ή ανούσιων πλέον στη ζωή σας.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τα εξής σημαντικά για σας:

Αναθεωρείτε και απαλλάσσεστε σταδιακά ως τα επόμενα γενέθλια από γνωριμίες που δεν σας φαίνονται πλέον αξιόλογες. Αδύναμες σχέσεις, ανώφελες συνεργασίες, ασαφείς δεσμεύσεις, φεύγουν οριστικά ως το φθινόπωρο του 2014.

Στη μέση της χρονιάς, τον Απρίλιο, μία ακόμη αναθεώρηση ή επιβεβαίωση σε αμφιβολίες, προκύπτει. Σκεφθείτε με υπομονή, αποφεύγοντας ανάληψη δράσης.

Στα επόμενα γενέθλια, θα πρέπει να έχουν κλείσει σημαντικοί κύκλοι και να δημιουργείτε το έδαφος για νέους στόχους, νέες γνωριμίες ή φιλίες και ένα πιο δυναμικό παρών στην κοινωνική σας θέση. Η ερωτική ζωή θα έχει ήδη ξεκινήσει μία θετική πορεία.

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;