Plus One: Θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου

Υπόθεση

Μετά το Hardcore (2004), το ιδιαίτερο ντεμπούτο του, o Ντένης Ηλιάδης συνέχισε την καριέρα του επί αμερικανικού εδάφους με το remake του κλασικού horror movie του Wes Craven, «Last House on the Left», (1972), που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στο αμερικανικό box office.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Τρεις κολλητοί από το κολέγιο πηγαίνουν στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Ο καθένας αναζητάPlus One: Θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου κάτι διαφορετικό. Τον έρωτα, το σεξ ή απλώς την ανθρώπινη επαφή. Ένα υπερφυσικό φαινόμενο διακόπτει το πάρτι και η πιο αλλόκοτη νύχτα της ζωής τους αρχίζει. Καθώς οι τρεις φίλοι προσπαθούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, το πάρτι γρήγορα καταλήγει στο απόλυτο χάος. Κανείς τους δεν ξέρει αν θα παραμείνουν φίλοι, ή έστω ζωντανοί.

Το ήξερες; 

Τo Plus One είναι η δεύτερη ταινία του γυρισμένη στις ΗΠΑ. Σε μια πρώτη ανάγνωση, πρόκειται για ένα συναρπαστικό θρίλερ με μυστηριώδες concept, που βομβαρδίζει μια εφηβική παρέα με μεταφυσικούς προβληματισμούς. Μια θεματική που ο σκηνοθέτης ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά- την εφηβική ορμονική αναρχία, το αγγελικό που γίνεται δαιμονικό. Σε αυτό το πάρτι της δεκαετίας, αλλά και στο χάος που ακολουθεί, η ταινία δεν προσκολλάται σε ένα κινηματογραφικό είδος. Παίζει με τους κανόνες, με τους αρχετυπικούς ήρωες ενός εφηβικού θρίλερ τους οποίους τσαλακώνει με κωμικές στιγμές, χωρίς όμως να τους στερεί μερικές πανέμορφες σκηνές.

Σε συνεργασία με τον ταλαντούχο διευθυντή φωτογραφίας, ανακάλυψη του Francis Ford Coppola Mihai Malaimare Jr. (Τhe Master), ο Ηλιάδης στήνει, διακριτικά, μια ατμοσφαιρική, σκοτεινή και πολυεπίπεδη ιστορία. Και μαζί με τον φόβο, την παράνοια και την ακολασία, καλλιεργεί ένα πνεύμα αντιλογίας που λέγεται αγάπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;