Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Αιγόκερος

large_capricorn-_converted_

Από την Ματίνα Φατούρου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Βαδίζοντας τις τελευταίες μέρες του 2013, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το 2014 μέσα από τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω, ελπίζοντας βέβαια για όλους, πως η χρονιά θα έχει νέα ξεκινήματα και εύκολη προσαρμογή, μέσα από τις νέες αλλαγές που έχουν βρεθεί μπροστά μας, που σίγουρα είναι απρόσεκτα αφημένες πίσω μας, στο κοντινό παρελθόν.

Ο αξιοσημείωτος Πλούτωνας, που έχει φέρει τις ανατροπές με τα τετράγωνα που σχημάτισε και συνεχίζει για λίγο ακόμη να σχηματίζει με τον Ουρανό, παρόμοιας εμβέλειας με την εποχή της Γαλλικής επανάστασης, έχει βέβαια “κατασκηνώσει” στο ζώδιό σας και μέχρι τον Νοέμβριο του 2024, θα φέρει με το πέρασμά του σημαντικές αλλαγές αγγίζοντας τον Ήλιο σας ή τον ωροσκόπο σας.

Οι αλλαγές, που όσοι έχετε δει ήδη, είναι σημαντικές και θα καθορίσουν το τοπίο για τα επόμενα έτη, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ένας βαρύς, μακρινός και εξωκρόνιος πλανήτης, που αναδιαρθρώνει και αναγεννά μέσα από την αναθεώρηση και ωθεί στο ξεφόρτωμα ξεπερασμένων και άχρηστων στοιχείων σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο! Ο πλανήτης αυτός, εμφανίζεται και δρα, σε καταστάσεις που εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε και να ελέγξουμε και με τις σημαντικές του αναθεωρήσεις, μας περνάει στο ξεκίνημα μιας νέας ζωής.

Ο πλανήτης είναι καρμικός και δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις αλλαγές που επιφέρει όσο κι αν προσπαθήσουμε να κρατηθούμε σταθεροί στα δεδομένα μας. Αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα επιφέρει ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά ανάλογα τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αγγίζει, φέρνει αναθεωρήσεις που θα είναι εναρμονισμένες με τον σκοπό της ζωής σας, στον πλανήτη γη. Η διαδιακασία ίσως σας φανεί διαφορετική, γιατί είναι έντονη, αλλά αλλαγές που θα επιφέρει στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, θα είναι καταλυτικές και καθοριστικές όπως και ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ, μετά από την καταιγίδα!

Η συμβουλή μας εδώ είναι, να διαχειριστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα τα θέματά σας και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Μέσα από την δυναμική προσέγγιση των στόχων και των φιλοδοξιών σας, που σας χαρακτηρίζει σα ζώδιο, θα λάβετε τα δώρα της αλλαγής. Η θέληση λοιπόν και η οργανωτικότητα, είναι δυο λέξεις κλειδιά, που πρέπει να εκφράσετε μέσα στη χρονιά, για να οικοδομήσετε τις επόμενες.

Ο Ποσειδώνας, στον τρίτο ηλιακό σας οίκο, πλανήτης μακρινός και αυτός, μέσα στον οίκο της πρωταρχικής μάθησης και της επικοινωνίας, θα σας χαρίσει τον καλύτερο συνδυασμό μεταξύ εμπνεύσεων και πραγματικότητας και θα διευκολύνει τις σχέσεις σας με το οικείο περιβάλλον σας. Η επικοινωνία που θα έχετε με τον περίγυρό σας θα βασιστεί στην ψυχολογική προσέγγιση, κάτι που θα σας βοηθήσει ν’ αναπτύξετε τις σχέσεις σας μ’ αδέρφια, ξαδέρφια αλλά και σε ερωτικά θέματα που σας απασχολούν. Ο ρομαντισμός και η πονοψυχία θα είναι σημαντικά στοιχεία που θα σας χαρακτηρίσουν και εδώ αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην μείνετε στην πρώτη εντύπωση που λαμβάνετε από μια κατάσταση ή από ένα άτομο, αλλά να προχωράτε σε μια πιό διεξοδική εξέταση των πραγμάτων που είναι σημαντικά στη ζωή σας την παρούσα στιγμή! Καλλιτεχνικές τάσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα και εσείς απλώς θα πρέπει να βρείτε την διέξοδο που θα σας βοηθήσει ν’ εκτονώσετε αυτές τις εμπνεύσεις για να είναι πιο δημιουργικές για εσάς!

Ο Ουρανός, πλανήτης μακρινός και καρμικός, διελαύνοντας από τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, θα επιφέρει ανατροπές, άλλες καλοδεχούμενες και άλλες όχι και τόσο ευχάριστες, στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού σας. Ο πλανήτης, επίσης, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του κάθε ατόμου, μπορεί να σας ωθήσει σε αλλαγές κατοικίας και αν είστε νέοι και έχετε δρομολογήσει ν’ ανεξαρτητοποιηθείτε από την οικογενειακή σας εστία, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Γενικότερα θα υπάρξουν απωθητικές και ανεξάρτητες τάσεις στην οικογένεια που θα επιφέρουν αλλαγές σημαντικές αυτή αλλά και τις επόμενες χρονιές.

Σημαντικές αλλαγές θα έχετε επίσης στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων και της προσωπικής σας δημιουργίας, καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης στο τέλος Φεβρουαρίου, θ’ αποχωρίσουν από τον άξονα πέμπτου – ενδεκάτου ηλιακού σας οίκου και θα περάσουν στον επόμενο άξονα, ομαλοποιώντας και διευκολύνοντας τα παραπάνω θέματα, που από το τέλος Αυγούστου του 2012 είχαν εστιαστεί σε καθαρά προσωπικό και εγωκεντρικό επίπεδο. Τώρα, θα έχετε με το μέρος σας τις δυνατότητες να εξισορροπήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας με την σχέση σας και τις οικογενειακές σας γενικότερα σχέσεις.

Στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, ο Δίας, μέχρι τις 15 Ιουλίου, θα σας χαρίσει την εύνοιά του στον τομέα που αφορά τον γάμο σας, για όσους είναι δεσμευμένοι, τις συνεργασίες σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Μέχρι τις αρχές Μαρτίου που θα είναι σε ανάδρομη πορεία, θέματα που αφορούν τους τομείς αυτούς, πρέπει να εξετάζονται εκτενώς, γιατί ό,τι “λάμπει δεν είναι χρυσός!” Αφού επιστρέψει στην ορθή του πορεία, τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα δεχτούν τις θετικές επιρροές του πλανήτη και θα σας στηρίξουν στις δύσκολες περιστάσεις που θα εκφραστούν μέσα στην άνοιξη! Προστασία λοιπόν θα έχετε με τον Δία στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, οπότε ό,τι και αν ανατραπεί θα είναι για την καλύτερη έκβαση των γεγονότων προς εσάς!

Από τα μέσα Ιουλίου, ο Δίας, θα εισέλθει στον όγδοο ηλιακό σας οίκο και θα σας χαρίσει την εύνοιά του σε οικονομικά θέματα που έρχονται από συνεργασίες, από έσοδα του- της συζύγου, από κληρονομιές όσοι περιμένετε νέα από αυτόν τον τομέα και εύνοια αν έχετε δάνεια που θέλετε να δρομολογήσετε με έναν διαφορετικό τρόπο. Επίσης, θα σας ενδυναμώσει προσωπικά αναγνωρίζοντας στοιχεία της προσωπικότητάς σας που ως τώρα δεν είχατε αποκρυπτογραφήσει και θα σας χαρίσει διαίσθηση που θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

Στον δέκατο ηλιακό σας οίκο, ο Άρης, που έχει εισέλθει από τις 7 Δεκεμβρίου του επερχόμενου έτους και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Ιουλίου του 2014, θα σας χαρίσει φήμη αλλά θ’ απαιτήσει και δράση στον επαγγελματικό σας τομέα. Κατά την ανάδρομη πορεία του από τις 1 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαίου, θα πραγματοποιηθούν αναθεωρήσεις στον τομέα καριέρα και θα δεχτείτε αλλαγές μέσα από ανταγωνιστικές διαδικασίες σε θέματα που επιθυμείτε ηγετικές θέσεις σε επαγγελματικές ομάδες και συνεταιρισμούς. Κατά την πολύμηνη παραμονή του στο ζώδιο του Ζυγού, θα επιφέρει γενικότερα εντάσεις που εσείς θα καλεστείτε βέβαια να διευθετήσετε σε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά και ν’ αποφύγετε ιδιοτροπίες και “ύφος” κατακριτέο από τον περίγυρο!’

Ο Κρόνος μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου του 2014 στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, θα σας επιφέρει δυσκολίες και αυτή την χρονιά στην συναναστροφή σας με μέλη ομάδων, συλλόγων και γενικότερα με τους φίλους σας, αλλά θα σας βοηθήσει να κάνετε και διαχωρισμούς μεταξύ των ατόμων που εκτιμάτε ή δεν αξίζουν να είναι στον κοντινό σας περίγυρο! Η διέλευση αυτή του Κρόνου από τον οίκο αυτό, σας χαρίζει και ενδιαφέροντα για τους συνανθρώπους τα οποία στηρίζονται σε βάσεις υπεύθυνες αλλά ανεξάρτητες συναισθηματικά!

Οι εκλείψεις της χρονιάς, θα είναι οι ατραποί για ν’ αφήσετε θέματα που δεν σας αφορούν πιά και να ξεκινήσετε άλλα με σκοπό την εξέλιξή σας.

Η πρώτη, στις 15 Απριλίου, μια έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού – Κριού, θα σας ωθήσει να φέρετε ισορροπίες μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής, κάτι το οποίο δεν θα σας χαριστεί με ευκολία, αφού οι γενικότερες συνθήκες είναι δύστροπες!

Η δεύτερη, μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα ερωτικών σχέσεων που δεν είχατε αντιμετωπίσει και ξεκαθαρίσει μέσα σας, αλλά και με το έτερον ήμισυ.

Τα επόμενα ζευγάρια των εκλείψεων το φθινόπωρο, θα κλείσουν την χρονιά δίνοντας την ρεβάνς στα ίδια θέματα που την άνοιξη ήταν στο προσκήνιο.

Στις 8 Οκτωβρίου, η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα επιφέρει ένταση στο χώρο της οικογένειάς σας και στις 23 Οκτωβρίου η έκλειψη Ηλίου στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε επίπεδο κοινωνικό και θα ενδυναμώσει μέσα σας προσωπικούς στόχους και επιθυμίες!

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;