Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Κριός

Κριός

Από την Λίλιαν Σίμου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Μία χρονιά που ξεκινά δυναμικά για σας, καθώς εξακολουθεί ο Ουρανός να σχηματίζει την όψη τετραγώνου προς τον Πλούτωνα, γεγονός που ξεκίνησε από το 2010 και θα ολοκληρωθεί ως σχηματισμός μέχρι τον επόμενο χρόνο. Ήδη τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί, σας έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο το τοπίο δεν ολοκληρώθηκε και ακόμη θα χρειαστεί να έχετε υπομονή. Η υπομονή είναι λίγο δύσκολο έργο για σας, και φυσικά ο Ουρανός στον Κριό, παρορμητικός και ανατρεπτικός, ενισχύει την δυναμική σας μαχητική διάθεση. Η αυτόνομη και φλογερή σας φύση, αναζητά τα τελευταία χρόνια νέες διαδρομές και είναι φυσικό να μην υπάρχει η υπομονή πλέον, για να περιμένετε. Ο πλανήτης των ευκαιριών, Δίας, προκαλεί την δημιουργική σας φύση και σας δίνει αφορμές προκειμένου να κυοφορήσετε την νέα ιδέα, τον νέο σπόρο, να γίνετε γόνιμοι και παραγωγικοί, να ασχοληθείτε με θέματα που θα εκφράζουν την προσωπική σας χροιά μέσα από ένα έργο που είναι σε αναμονή ως τα μέσα Ιουλίου. Από τα μέσα Ιουλίου και μετά θα αναπτύσσονται οι ευκαιρίες στη ζωή σας όλο και περισσότερο και για ένα χρόνο, ως το καλοκαίρι του 2015. Θα καινοτομείτε και θα μπορείτε σταδιακά να κάνετε το καλύτερο για σας και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ταλέντα και ανεκμετάλλευτα χαρίσματα θα μπορούν πλέον να προβάλουν τις ικανότητές σας. Η ζωή θα φαίνεται επιτέλους περισσότερο ευχάριστη για σας, ενδιαφέρουσα, συναρπαστική, γεμάτη ευκαιρίες για συναισθήματα, τέχνη, έμπνευση και χαρούμενες στιγμές. Σημαντικό είναι το χρονικό διάστημα από τον επόμενο μήνα, Δεκέμβριο, ως τον Ιούλιο του 2014, όπου ο Άρης κινείται για αρκετούς μήνες στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής, οι συναναστροφές σας εξελίσσονται, όχι όμως σε ήπιους τόνους. Θα είστε μαχητικοί στις συνεργασίες και στις συναλλαγές σας, όπως σε κάθε είδους «δούναι –λαβείν» προσωπικό ή κοινωνικό, όμως θα αντιμετωπίζετε και αντιδράσεις, αντιπαλότητες, ή ανταγωνισμό. Κατά συνέπεια, ενώ θα έλκετε και θα κερδίζετε αρκετούς φίλους, κάποιοι άλλοι θα σταθούν απέναντί σας. Ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία, θα πρέπει να είστε ευέλικτοι, κυρίως αν είστε σε θέση διαπραγματεύσεων, ή αν είστε παντρεμένοι. Στην περίπτωση αυτή, θα σας φανεί αρκετά δύσκολο να αντεπεξέλθετε, καθώς θα είστε διαρκώς αμυνόμενοι ή επιτιθέμενοι. Θωρακιστείτε και σταθείτε σταθερά σε μία ισορροπία, όσο λεπτή κι αν προδιαγράφεται. Με τον Κρόνο και τις εκλείψεις να είναι σε ένα παιχνίδι εσωτερικό κυρίως, θα πρέπει να είστε αρκετά πιο εγκρατείς και για φέτος, καθώς αναμένεται να ασχοληθείτε με τις βαθύτερες ψυχολογικές σας ανάγκες , αλλά και να ξεκαθαρίσετε μνήμες, φοβίες, αγωνίες, που φωλιάζουν βαθιά και σας ταλαιπωρούν.

lilian-simoy

Ανασφάλειες, αδυναμίες, αποτυπώματα του χθες, είναι αυτά που υπόγεια σας εμποδίζουν για να αισθανθείτε άνετα, αισιόδοξα, όπως επιτάσσει η ίδια σας η φύση και ελεύθερα. Θα χρειαστείτε όμως αυτό το πολύτιμο διάστημα των εσωτερικών τριβών και εκκαθαρίσεων, για να ξεπεράσετε αναστολές, φοβίες, άγχη και αδυναμίες που σας κρατούν δέσμιους απέναντι σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Από τον Φεβρουάριο αρχικά, χαλαρώνει η πίεση που φαίνεται μοιραία σε ένα βαθμό, αλλά οριστικά θα απαλλαγείτε στα τέλη του 2014, οπότε το τελευταίο τρίμηνο πριν τα επόμενα γενέθλιά σας (δηλαδή το πρώτο τρίμηνο του 2015), θα είστε πολύ πιο ανάλαφροι, κατασταλαγμένοι και φιλοσοφημένοι. Δεν θα σας ενοχλούν πλέον επουσιώδεις λεπτομέρειες, αλλά και θα είστε θωρακισμένοι τελικά απέναντι και στα σοβαρά θέματα. Η φιλοσοφία σας αλλάζει και ωριμάζετε σαν άνθρωποι. Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και ξεκίνησε να αγγίζει τον κόσμο των ονείρων για σας, αλλά και τους κρυφούς σας ανεκπλήρωτους πόθους, όπως και ό,τι σας ταλαιπωρεί και το κρατάτε κρυφό (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια).

Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την εσωτερική διάσταση της ζωής, να κάνετε αρκετά βήματα στην εσωτερική αναζήτηση, να δημιουργήσετε μέσα από το ταλέντο και την έμπνευση σας, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης, της μεταφυσικής, του διαλογισμού.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στο προσωπικό σας προφίλ και θα είναι εκεί για κάποια χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική σας νέα έκφραση, περισσότερο εκκεντρική ή επαναστατική για πολλούς, όπως και αρκετά συνυφασμένη με το «μέλλον» καθώς αδημονείτε πλέον να βρεθείτε πιο μπροστά από την εποχή, να καινοτομήσετε και να ανατρέψετε ό,τι σας ενοχλεί, ή έχει θεωρηθεί παρωχημένο. Με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα ως τα επόμενα γενέθλια, εξακολουθείτε να δονείτε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να αναζητάτε ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην κοινωνική ζωή, απομακρύνονται ως τα την επόμενη Άνοιξη, αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτή η ανατροπή.

Η ζωή κυλά με εκπλήξεις για σας, αλλά και για όσους σας περιβάλλουν. Ο Πλούτωνας, αλλάζει την εικόνα που προβάλλετε στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας. Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές θα είστε ως και το 2015 σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τα εξής σημαντικά για σας: Αναθεωρείτε τις βαθύτερες αγωνίες σας και απαλλάσσεστε σταδιακά ως τα επόμενα γενέθλια από αυτές. Φοβίες, σκοτεινές πτυχές, ασαφείς δεσμεύσεις, φεύγουν οριστικά ως το φθινόπωρο του 2014. Στη μέση της χρονιάς, τον Απρίλιο, μία ακόμη αναθεώρηση ή επιβεβαίωση σε αμφιβολίες, προκύπτει. Σκεφθείτε με υπομονή, αποφεύγοντας ανάληψη δράσης. Στα επόμενα γενέθλια, θα πρέπει να έχουν κλείσει σημαντικοί κύκλοι και να δημιουργείτε το έδαφος για νέους στόχους, νέες γνωριμίες ή φιλίες και ένα πιο δυναμικό παρών στην κοινωνική σας θέση. Η ερωτική ζωή θα έχει ήδη ξεκινήσει μία θετική πορεία.

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;