Ο Νικόλας πάει στο Άμστερνταμ με την Travelplanet24

amsterdam

Αγαπάμε το Άμστερνταμ. Αγαπάμε τα ταξίδια γενικότερα δηλαδή και το έχουμε αποδείξει.

To Χρήστο Βαρέλογλου τον ξέρουμε και τον εκτιμάμε χρόνια τώρα.

Για το Travelplanet24 δεν χρειάζεται να πούμε πολλά εμείς. Κορυφαίο online ταξιδιωτικό γραφείο, που εμπιστεύεστε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του!

Τί γίνεται λοιπόν;

Ο Νικόλας από την ομάδα του neolaia.gr, θα επισκεφτεί στις 29/12 το Άμστερνταμ και μέσα από τα άρθρα του θα φροντίσει να μας αποδείξει για ποιο λόγο αυτή η πόλη θεωρείται ως μία από τις ομορφότερες στον κόσμο.

Μόλις είπε την ιδέα του για αυτό το ταξίδι, το Travelplanet24 συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη, υπό έναν όρο. Να τους παραχωρήσει μια συνέντευξη σχετικά με το επικείμενο ταξίδι του. Απολαύστε την λοιπόν παρακάτω:

– Πρώτα απ’όλα, Νίκος ή Νικόλας;

Επίσημα Νικόλαος. Αυτή ήταν η απόφαση που πήραν παλιά με λάδι παρθένο οι τίμιοι γονείς μου ενώπιον του παππού που παραμόνευε περήφανος δίπλα από τη διαδικασία. Έτσι μου είπαν. Videos και φωτός δεν υπήρξαν ποτέ. Κάηκαν όλα. Μέσα στα χρόνια από τις αταξίες του δημοτικού μέχρι τα τελευταία χρόνια φίλοι και γνωστοί με φωνάζουν Νικόλα. Είσαι ένας από αυτούς;

– Έχεις “ζεστή” σχέση με τα ταξίδια; Κάθε πότε ταξιδεύεις;

Κλασικό ταξίδι αποτελεί το “αλλάζω χρονιά σε μία διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη”. Αυτό θα γίνει και φέτος. Πέρυσι Κωνσταντινούπολη. Προ Βουδαπέστης, Ιταλία, Πολωνία, Βέλγιο. Το προσπαθώ. Αν τα πράγματα ήταν καλύτερα εδώ οικονομικά σίγουρα θα είχα καταφέρει να κάνω ακόμα περισσότερα αλλά άμα “ψαχτείς” λίγο και μάλιστα αρκετά νωρίς, τότε σίγουρα, θα πετύχεις και πολύ καλύτερες τιμές.

Βέβαια, επίσης, είμαι και τυχερός που για επαγγελματικούς λόγους κάνω αρκετά συχνά ταξίδια. Ρόντερνταμ, Λονδίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλα πολλά. Κοσμογυρισμένος. 😛

– Γιατί Άμστερνταμ; Το έχεις ξαναεπισκεφτεί;

Ναι. Πρώτη φορά νομίζω πήγα το 2006. Φεβρουάριος πρέπει να ήταν. Κρύο και τότε.

Με μάγεψε. Όλα αυτά που ανέφερες πριν είναι τόσο απλά αλλά ταυτόχρονα κάνουν το Άμστερνταμ τόσο μαγικό. Σίγουρα μία πόλη που θα ήθελα να ζω εκεί.

Γέφυρες, Άμστελ, σπίτια, άνθρωποι, ρυθμοί ζωής, μουσεία, ποδήλατα, πάρκα, εκδηλώσεις. Μην σε κουράζω μπορώ να βρω πολλά ακόμα. Αν κάποιος δεν έχει πάει, πρέπει να το κάνει.

– Τι θα καταγράφεις στα άρθρα σου μέσα από το neolaia.gr;

Ε, όχι. Αυτό θα παραμείνει μία έκπληξη.

Follow το #tp24amsterdam, μείνε συντονισμένος στο neolaia.gr και σε λίγες μέρες θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

blog.travelplanet24.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;