ΕΚΠΑ - ΕΜΠ | Σήμερα η συνάντηση Αρβανιτόπουλου - Πελεγρίνη

566988_ΕΚΠΑ_2

Συνάντηση με τον υπουργό παιδείας θα έχει σήμερα ο Θεοδόσης Πελεγρίνης με σκοπό να βρεθεί κάποια λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί ύστερα από τις συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των διοικητικών.

Με το εξάμηνο να μοιάζει χαμένο για τους φοιτητές του ΕΚΠΑ – ΕΜΠ οι απεργία των διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζεται με νέα εισαγγελική έρευνα να έχει διαταχθεί.

Η συνάντηση έχει προγραμματισθεί για σήμερα στις 11 με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο να συνεχίζει τις συνομιλίες και τις συναντήσεις με τους προέδρους των συλλόγων των διοικητικών υπαλλήλων Ιδρυμάτων, που συμμετέχουν στη διαθεσιμότητα, ενώ την Τετάρτη αναμένονται οι επαφές με τους πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μυλόπουλο, του Πανεπιστημίου Κρήτης Ευριπίδη Στεφάνου και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιάννη Μεσσήνη.

Τέλος, την Παρασκευή ο κ. Αρβανιτόπουλος συναντήθηκε με τους προέδρους των συλλόγων των διοικητικών υπαλλήλων Ιδρυμάτων, που συμμετέχουν στη διαθεσιμότητα, ενώ την Τετάρτη αναμένονται οι επαφές με τους πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μυλόπουλο, του Πανεπιστημίου Κρήτης Ευριπίδη Στεφάνου και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιάννη Μεσσήνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;