«Στα μαχαίρια» ATLANTIS και MusicΗeaven για τα μάτια του Ηλία
1381563_10153366482110634_748133179_n
Το άρθρο που ανακοινώνει τη συνέντευξη του Κασιδιάρη. Μετά αφαιρέθηκε, όπως και το λόγκο της Musicheaven…

Διακοπή κάθε συνεργασίας από το ηλεκτρονικό περιοδικό μετά την επιλογή του ραδιοσταθμού να δώσει βήμα στον υπόδικο Κασιδιάρη επικαλούμενο την πολυφωνία

«Στον ATLANTIS μιλάμε όλοι! Το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, μιλά ο Ηλίας Κασιδιάρης και απαντά σε όλα! 11 με 12 το μεσημέρι, στην ελεύθερη συχνότητα των fm. Γιατί… μόνο στον ATLANTIS μιλάμε όλοι!», έτσι θέλησε να προβάλλει ο μουσικός ρ/σ ATLANTIS την παρουσία Κασιδιάρη στο στούντιό του, προκαλώντας, όμως, την εντονότατη αντίδραση του ηλεκτρονικού μουσικού περιοδικού MusicΗeaven, η εκδοτική ομάδα του οποίου ζήτησε με ηλεκτρονικό μήνυμα συνεργάτη της τη διακοπή κάθε συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς και την άμεση απόσυρση του λογοτύπου του από την ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού.

Από τη MusicΗeaven καταγγέλλεται ως υποκριτική η αναφορά «καλό ταξίδι», αφιερωμένη στον δολοφονηθέντα Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, την ώρα που δίνεται λόγος στον εκπρόσωπο της ΧΑ. «Πόση ανευθυνότητα, να βάζετε έναν νεοναζιστή να μιλάει – χωρίς αντίλογο – σε χιλιάδες ψυχές που τώρα διαμορφώνονται. Ντροπή σας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σημειωτέων ότι λίγο αργότερα πράγματι αφαιρέθηκε από τους υπεύθυνους του σταθμού της δυτικής Αττικής το λογότυπο του περιοδικού.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα του MusicHeaven προς τον ATLANTIS:

«Καλημέρα. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη συνέντευξη του ακροδεξιού νεοναζιστή που θα φιλοξενήσετε στο στούντιό σας, σας ενημερώνουμε πως από σήμερα σταματάμε άμεσα κάθε συνεργασία με τον Ατλαντίς και θα εκδώσουμε σχετικό δελτίο τύπου για τη λήξη της συνεργασίας μας και τους λόγους αυτής. Σας καλούμε επίσης να αποσύρετε ΣΗΜΕΡΑ το λογότυπο του MusicHeaven που βρίσκεται δεξιά στις σελίδες σας και να μην το χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά για κανένα λόγο. Πόση υποκρισία, να ανεβάζετε δημοσίευση με τον νεοναζιστή και λίγο πιο κάτω να γράφετε “Καλό Ταξίδι, φίλε Παύλο”.

Πόση ανευθυνότητα, να βάζετε έναν νεοναζιστή να μιλάει – χωρίς αντίλογο – σε χιλιάδες ψυχές που τώρα διαμορφώνονται. Ντροπή σας».

Ορισμένα σχόλια από το F/B του ATLANTIS 105,3

-Οι δικαιολογίες για όσους στηρίζουν ναζί δολοφόνους έχουν στερέψει πολύ καιρό τώρα, και σίγουρα από τη δολοφονία του Παύλου από τον μπράβο της συμμορίας που σκοπεύετε να ξεπλύνετε. Έχετε και hip-hop zone, ξεφτίλες

-Οι δικαιολογίες για όσους στηρίζουν ναζί δολοφόνους έχουν στερέψει πολύ καιρό τώρα, και σίγουρα από τη δολοφονία του Παύλου από τον μπράβο της συμμορίας που σκοπεύετε να ξεπλύνετε. Έχετε και hip-hop zone, ξεφτίλες.

-Ισχύει αυτό; Σοβαρά τώρα;

-Βγαλτε τουλαχιστον το αλφαδι ρε υποκριτες.

-Ας πει κάποιος στον “ελεύθερο” και “δημοκρατικό” Ατλαντίς ότι στη Δημοκρατία δικαίωμα λόγου έχουν όλοι όσοι την υπερασπίζονται και παραμένουν μέσα σε αυτή. Αυτή είναι η ουσία της, να μπορείς να λες την άποψή σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα έχεις κυρώσεις ή ότι θα πληρώσεις ίσως και με την ίδια τη ζωή σου αν διαφωνήσεις με κάποιον. Οι ναζιστές-δολοφόνοι είναι εχθροί της και όσοι τους υποστηρίζουν είναι υποκριτές. ΝΤΡΟΠΗ!

Γεγονός είναι ότι επικαλούμενο ένα μέσο την πολυφωνία είναι λίγο δύσκολο να πείσει σε αυτήν την περίοδο για τις αγαθές του προθέσεις στην περίπτωση της πρόσκλησης Κασιδιάρη…

Update: Πλέον έχει κατέβει από το σάιτ η ανάρτηση κι είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνέντευξη του εκπροσώπου της ΧΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;