Noteblog #43 | Και τώρα χωρίς Χρυσή Αυγή;

samarotsipras

Και τώρα χωρίς Χρυσή Αυγή, τι πολιτική θα κάνουμε;

Υπάρχει απάντηση. Θα κάνουμε ακριβώς αυτήν την πολιτική, που θα δώσει μεγαλύτερο ποσοστό στη Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές.

Η μεν Νέα Δημοκρατία, επιχειρεί έναν περίεργο συμψηφισμό Χρυσής Αυγής – ΣΥΡΙΖΑ. Η θεωρία των άκρων λέγεται, αμέ. Μάλλον για να μη νιώθει μοναξιά ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, πως ψηφίζει βίαιους εγκληματίες. Να χει και αυτός μια δικαιολογία τύπου “Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εγκληματική οργάνωση δεν -λένε- πως είναι;”. Θα πετάξει και δυο παπαρολογίες για Μαρφίν και Πυρήνες της φωτιάς και το γλυκό έδεσε.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να μιλάει για κατοχική κυβέρνηση. Που παρακολουθεί τα τηλέφωνα και που “έδεσε τη Χ.Α. ως χάρη σε σιονιστικά και εβραϊκά λόμπι”, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να πουν “Μα και τώρα Χούντα έχουμε, των Εβραίων, των Αμερικανών και του κεφαλαίου”.  Άσε το άλλο, με το νομοσχέδιο περί διακοπής της χρηματοδότησης κόμματος, τα μέλη του οποίου βρίσκονται στη φυλακή…

Ταυτόχρονα, από συζήτηση για οικονομική και κοινωνική πολιτική τίποτα. Ειδικά από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση, δεν έχουμε ακούσει ούτε ένα πλάνο κοινωνικής πολιτικής για μετανάστες, ομοφυλόφιλους, άτομα που διεκδικούν την ιθαγένεια, για τίποτα.

Όσον αφορά τη θεωρία των δύο άκρων; Προσωπικά θεωρώ, πως όσο χαϊδεύουν τη ΧΑ οι νεοδημοκράτες, τόσο χαϊδεύουν και οι συριζαίοι τους ακροαριστερούς. Και είναι λογικό δηλαδή. Είναι δύο κόμματα, που χαρακτηρίζονται δεξιό και αριστερό. Για να “κλείσει” το εκκρεμές σε αυτό τον χαρακτηρισμό, σημαίνει ότι φτάνει μέχρι το άκρο και επιστρέφει μέχρι το κέντρο. Έτσι απλά.

Για να μην τα πολυλογούμε και που θέλω να καταλήξω.

Αυτό που ξέρω, είναι πως περνάμε τέταρτο χρόνο σε μνημόνια δημοσιονομικής προσαρμογής (σικ) και τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, χωρίς φως στο τούνελ και χωρίς καν κάποιο σχέδιο ή πρόταση.

Ψηφοθηρικές, παραπλανητικές, πολιτικές εντυπώσεων του κώλου και από πραγματική πολιτική η μπάλα στην εξέδρα.

Ίδωμεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;